Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alapanyagok, kellékek képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Alapanyagok, kellékek - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Alapanyagok, kellékek
Keresés
Találatok száma - 16 db
3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora

3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora

A Medivia Kft. létrejötte óta híve a fejlődésnek. Igyekszünk olyan termékkínálatot összeállítani Partnereinknek, hogy megtalálják a valóban nekik megfelelőt. 2009. májusától a 3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora lettünk. Kínálatunkban megtalálhatóak a 3MTM Scotchcal plotterfóliák és a 3M nyomtatható fóliák széles választéka is. Plotterfóliák közül forgalmazzuk az SC 30-ast (rövidtávú), az SC 50-est (középtávú) és az SC 70-est (akár teljes autó dekorálására alkalmas színes fólia). A nyomtatható fóliák közül forgalmazzuk az összes 3M által gyártott típusokat. Forgalmazunk más, egyéb dekorációs termékek is, mint például az opál-, és kristályfóliák, fényvisszavetőfóliák vagy a Di-NocTM család. Vannak olyan termékek, amelyeket csak egyedi megrendelések útján lehet beszerezni, illetve egyedi színkód alapján legyártatni. Ezek az egyedi megrendelések leginkább nagyobb projekteknél, beruházásoknál a jellemzőek, azonban nem kizárt egy-egy nagyobb teljesítményű fólia beszerzése sem. Partnereinknek szeretnénk ebben is segíteni, hogy a speciális termékek beszerzése a jövőben ne legyen igazán nagy 'kihívás'! Felkészült kollégáink a gyártó szakmebereivel egyeztetve segítenek a specifikumok beszerzében az ország bármely pontjából!

A DekoStar Épületdekor

A DekoStar Épületdekor

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellet mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Dekor-Art Dekorációs és művészellátó Kft.

Dekor-Art Dekorációs és művészellátó Kft.

Üzletünk 1992-ben nyílt Kecskeméten, mely akkor az egyedüli művészellátó szaküzletnek számított a térségben. Hűséges vásárlóink talán még emlékeznek arra, hogy üzletünk egykori alapterülete a mainak csak töredéke volt. Az évek során árukészletünk, termékkínálatunk vásárlóink igényeivel együtt nőtt, fejlődött. Folyamatosan figyelembe vesszük az aktuális, igényeknek megfelelő újdonságokat, azok megjelenését, és lehetőségünk szerint fejlesztjük kínálatunkat. A bolt profilja több arculatú: művészeti, hobbi és dekorációs alapanyagok forgalmazásával egyaránt foglalkozunk. A művészeti kellékek között megtalálhatja a kezdő- és művész vásárlóközönség a neki megfelelő minőségi kínálatot: olaj-, akril- és akvarellfestékek, adalékanyagok, festőszerek, ecsetek, feszített és feszítetlen festővásznak, művészpapírok, tömbök, mappák és további eszközök széles választéka várja az alkotni vágyókat. Dekorációs alapanyagok terén nagyon fontosnak tekinthető az elmúlt néhány év. Hazánkban is megjelentek a különféle hobbi technikák (üveg-, selyem-, porcelán- és textilfestés, szalvétaragasztás), melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hétköznapjainkban is. Ezekhez megtalálható szaküzletünkben a különféle dekorfestékek ( akril-, textil-, selyem-, üveg-, üvegmatrica- és porcelánfestékek ) széles színválasztéka.

Dekoráció rendezvényre hajtogatott lufiból Bon Zsúr Bohóctól

Dekoráció rendezvényre hajtogatott lufiból Bon Zsúr Bohóctól

Esküvőre, rendezvényre, összejövetelekre dekoráció elkészítésében közreműködést vállalunk. Lufivirágok, lufiállatkák, lufijárművek Bon Zsúr Bohóctól. Egyéni kéréseket is teljesítünk, mert lufiból amit el lehet készíteni, mi elkészítünk. Részletek és egyeztetés a 0620-926-1010 telefonszámon. Igény esetén: Minden gyermekrendezvény legsikeresebb része a lufihajtogatás: tacskó, uszkár, kisegér, cica, nyuszi, hattyú, maci, elefánt, papagáj, pillangó, oroszlán, méhecske, kismalac vagy ló, a legöregebb dínó, és még sok színes luficsoda, amit a gyerekek hazavihetnek ajándékba. Nagy létszám esetén, ha kevés idő áll rendelkezésre, előre elkészítjük a lufifigurákat.

Grafika, a nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok forgalmazója

Grafika, a nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok forgalmazója

A Grafika Kereskedelmi Zrt. nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Képesek vagyunk egy nyomda valamennyi igényének kielégítésére, mind a formakészítési, nyomtatási és kötészeti területeken, a jól bevált hagyományos módszerek mellett a legújabb technológiákhoz kapcsolható termékekkel is. Stratégiai termékeink közé tartoznak többek között a nyomólemezek, festékek, nyomtatáshoz szükséges vegyszerek, kötészeti ragasztók, borítóanyagok. Cégünk egyedülállóan széles kínálata az általános termékeken kívül lehetőségeket teremt a különleges technológiákat alkalmazó partnereink kiszolgálására is. A legfontosabb beszállítóink között olyan világhírű cégek szerepelnek, mint a Planatol, Sun Chemical, Day, Kodak, BN. Elmondhatjuk, hogy a nyomdaipart kiszolgáló hazai cégek között a legszélesebb kínálattal és az egyik legjelentősebb forgalommal bírunk. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel, korszerű termékekkel, hatékony rendelés-kezeléssel, a kiszállítás optimalizálásával, teljes körű műszaki segítségnyújtással tudjunk megfelelni partnereink igényeinek, legyen szó a legnagyobbakról vagy egy kis családi vállalkozásról.

Habplastik sík és plasztikus betűk közvetlen a gyártól

Habplastik sík és plasztikus betűk közvetlen a gyártól

Reklám nélkül ma nincs üzlet. Már 2008-at írunk, most már EU-ban vagyunk, ezen belül a reklámfelirat olyan természetes és elengedhetetlen dolog, ami elengedhetetlen. De milyen legyen a reklámfeliratunk: figyelemfelkeltő, de mégis elegáns és, persze az ára sem legyen borsos. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok futnak át agyunkon, amikor cégünk reklámfeliratait tervezgetjük. Ne vívódjon, keressen fel minket, és mi megoldjuk problémáit. Látogassa rendszeresen honlapunkat, figyelje híreinket-akcióinkat!

Ink-jet anyagok, reklám ponyvák

Ink-jet anyagok, reklám ponyvák

Ingyen házhoz szállítás Budapesten 24 órán belül. Nagy formátumú médiák forgalmazása Angyalpapír Kft. Kis - és nagykereskedelem, importőr 1998. óta foglalkozunk nagy formátumú nyomtatókhoz (plotter gépek) való médiák forgalmazásával. Az egyszerű 80 grammos papíroktól a felületkezelt nagyobb gramm súlyú papírokig. Ezen kívül még vinylek, fotó papírok, öntapadós fóliák, és más egyéb nyomtatható anyagok, például színes lézernyomtatóba való A/4-es és A/3-as öntapadós fóliák szerepelnek termék skálánkon. Anyagainkat Európa országaiból importáljuk: Svájc, Németország, Franciaország, Belgium, Egyesült Királyság, Lengyelország. Bármely szakmai kérdésben a 36 70 318 7170 telefonszámon állunk rendelkezésre.

Logózható papírpohár, pohárgyűrű

Logózható papírpohár, pohárgyűrű

Az Indepack Magyarország a vendéglátóipari csomagolóeszközök piacán tevékenykedő vállalkozás. Logózható papír- és habpoharak forgalmazásával foglalkozunk. Ha bennünket választ, biztos lehet abban, hogy egyedi poharának, pohárgyűrűjének kivitelezésére megbízható partnerre talált. Cégünk képes megvalósítani bármilyen egyedi elképzeléseit tampon-, szita- illetve ofszetnyomással. Önnek csupán el kell küldenie számunkra a szükséges grafikai anyagot, mi pedig rövid időn belül eljuttatjuk üzletébe az elkészült, logózott poharat, pohárgyűrűt. Amennyiben felkeltettük érdeklődését nézze meg kínálatunkat az oldalunkon és kérjen árajánlatot!

MobilPresent Kft. - Dekorációs kellékek, összecsukható mobil reklámeszközök

MobilPresent Kft. - Dekorációs kellékek, összecsukható mobil reklámeszközök

CÉGÜNK AZ MOBIL INSTALLÁCIÓK SPECIALISTÁJA. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, információs pult, promóciós pult, kóstoltató pult, kínáló pult, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk. ÉLJEN A LEHETŐSÉGEIVEL. MI BIZTOSÍTJUK HOZZÁ A PROFI HÁTTERET.

Hirdetés
Nyomdaker, a dekortárs

Nyomdaker, a dekortárs

Cégünk 1989-ben alakult elsőként Magyarországon és az alapítás óta a dekorációs reklámalapanyagok forgalmazására szakosodott. A Nyomdaker Kft. mára piacvezetővé nőtte ki magát ebben a piaci szegmensben a direkt és viszonteladóin keresztül történő értékesítésének köszönhetően. Üzletágaink: Fóliák és dekorációs eszközök, Reklámhordozó anyagok, Ipari termékek, Információs rendszerek, Nyomtatható anyagok, Gépek és tartozékok. Kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek és szakmai tudásukkal, rugalmas, ügyfélközpontú szemlélettel támogatják Ügyfeleinket a közös sikerek elérésében.

P&T Plasztik - Quinn Plastics képviselet

P&T Plasztik - Quinn Plastics képviselet

Társaságunk a P&Plasztik Kft 2006-ban alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló gazdasági társaság. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója) magyarországi akkreditált partnereként kiváló minőségű, de elérhető áru műanyag lapokkal lássuk el a magyar építőipart, reklámipart és lakossági piacot. Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak. Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás...), nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.

Panton Dekoráció

Panton Dekoráció

1986 november 17-én nyílt első üzletünk, igen mostoha körülmények között. Az akkori TAX-COOP néven elhíresült dekorációs üzlet, mely a Thököly út 131/b alatt kezdte tevékenységét. Ebben az időszakban (a szakma bizonyára emlékszik) öntapadókhoz és szitafestékhez jutni szinte lehetetlen volt. Talpon maradás csak úgy volt lehetséges, hogy az országban lévő összes nyomdából és a létező összes lehetséges helyről az elfekvő készleteket felvásároltuk. Ez tartott 1988-ig, minek után hamarosan meghozták a döntést az import áruk liberalizációjáról. Ettől kezdve kicsit könnyebben ment az áru beszerzése, mivel az akkori nyomdaipari grafika már rugalmasabb értékesítéssel állt vevői rendelkezésér e. Második üzletünk már kicsit könnyebb körülmények között nyithatott meg, a Déri Miksa utca 6-ban, Panton néven. 1991-ben harmadik üzletünket is megpróbáltuk elindítani a Korponai utca 18. szám alatt Panton Áruház néven. Miután ilyen fiatalos lendülettel vettük az akadályokat, 1992-ben megszülethetett a Rumbach Sebestyén utca 15. szám alatti Panton Üzletközpont. Árukészletünk majd teljes választékot tudott biztosítani vásárlóközönségünk számára, melyben többek között szerepelnek műnyomó papírok, kartonok

Paralel GM műanyag lapok

Paralel GM műanyag lapok

A sikodur emelt ütésállóságú (High-Impact-Poly-Styrol = HIPS) lapok felülete kiválóan dekorálható, nyomtatható és szitázható. A lapok könnyen megmunkálhatók, és jól hőformázhatók. Kültéri alkalmazásuk nem javasolt, mert az anyaguk nem UV stabilizált - ezért a napsugárzástól pár év alatt besárgulva tönkremennek.

Pentacol

Pentacol

Automatikus feliratszerkesztő programunk segítségével bármilyen egyedi szöveget könnyedén készíthet! Többféle betűtípus és fólia áll rendelkezésére: általános dekorfólia, fényvisszaverő fólia, valamint pólóra vasalható flokk anyagok. Rengeteg szín közül választhat és a méret beállítása után, máris látja az árajánlatot.

Polisztirol, habosított pvc

Polisztirol, habosított pvc

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk

Reklámajándékok szuper áron!

Reklámajándékok szuper áron!

Egyedi reklámajándékot készíttetne? A Bolko Groupnál a tollak logózásától a szitanyomásig széleskörű szolgáltatásokkal várjuk, hogy céges tárgyait egyedibbé tehesse. Póló emblémázás, gépi hímzés, kerámia logózás és sok más, változatos technika segítségével tesszük egyedibbé szóróajándékait, vagy kollégái munkaruházatát. Igény szerint akár cége teljes arculatát, vagy logóját is megtervezzük, elkészítjük a vállalkozás bemutató filmjét, és különböző reklám termékeit is. Válasszunk kínálatunkból! Egyedi munkaruházat szitanyomással, vagy gépi hímzéssel. Galléros pólók emblémázása és egyedi reklámajándékok készítése a Bolko Groupnál! Rendeljen tőlünk egyedi, kifejezetten cége számára készített termékeket, és bízza ránk akár vállalkozása teljes arculatának megtervezését. Nézze meg munkáinkat!

Tuti menü