Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autódekor képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Autódekor - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Autódekor
Keresés
Találatok száma - 7 db
Autó matricázásás, ponyvázás

Autó matricázásás, ponyvázás

Autó matricát szövegesen, grafikusan? Forduljon hozzánk bizalommal ! Ponyva feliratozáskor ne kizárólag sátor, vagy kamionponyvára gondoljunk. Műhelyeinkben közel azonos technikával készítünk feliratot, ábrát, díszítő elemet a klasszikus értelmeben vett ponyva - és sátor termékekre, mint a hétköznapi ember számára kevésbé evidens tárgyakra. Például autóra, teherautóra, motorkerékpárra.

Autódekor hétszeres garanciával

Autódekor hétszeres garanciával

Az autódekoráció egy rendkívüli lehetőséget ad az autó, illetőleg a tehergépjárművek és egyéb járművek tulajdonosainak ahhoz, hogy a birtokukban lévő gépjármű felületeit kihasználják, és azon reklámozzák, hirdessék cégüket, vállalkozásukat, tevékenységüket. Az autódekoráció sokféle lehet: személygépkocsi, dobozos teherautó, ponyvás teherautó, pick-up, kamion, hűtőkocsi, stb. Ezen autódekorációk mindegyike különböző nyomathordozó fóliát és felületvédelmet igényel, melyek kiválasztása megfelelő szakértelmet is ismeretet igényel. Cégünk az autódekoráció kivitelezése esetén hétszeres garanciát vállal a kiváló alapanyagra, a minőségi festékre, a színtartósságra, a felrakására, a megfelelő tapadására, a felületvédelemére, valamint az eltávolításra.

Cardesign

Cardesign

Járműdekoráció és arculattervezés mellett plakátnyomtatást, citylight nyomtatást, reklámgrafikai tervezés-kivitelezést és betűkivágás, valamint padlógrafikát készítünk. Portfóliónkban megtalálható a mágnesfólia, a megállítótábla, különböző bannerek, roll upok és reklámtáblák, illetve cégtáblák, zászló, molinók, ponyvák gyártása. Különböző megoldásokhoz homokfúvott fólia, fényvisszaverő fólia, fluoreszkáló fólia és épületháló is választható.

Fóliázás

Fóliázás

A Pusztai Reklámfestés 1979-ben családi vállalkozásként indult, mely időközben a megváltozott követelmények tükrében a Dekor-a Team Kft-vé alakult. A több mint harminc éves tapasztalatunk alapján foglalkozunk, autó-, dekor- és épületfóliázással, digitális nyomtatással, számítógépes fóliakivágással készített reklámfeliratok, kirakat-, és kiállítási dekorációk, műanyag, fém, és világító reklámtáblák, térhatású betűtestek valamint nyomdai és szitanyomással készített névjegykártyák, szórólapok tervezésével és kivitelezésével. Az általunk gyártott termékekhez kizárólag professzionális, elsősorban 3M, kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel, melyekre 4-10 év garanciát vállalunk. Elsődleges célunk a megrendelőink megelégedettsége és a hosszútávú együttműködés. Köszönettel vettük érdeklődését, bízunk benne, hogy a közeljövőben az Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Járműreklám

Járműreklám

Válassza a Közterületi Média szolgáltatásait, ha hatékony, kreatív, látványos reklámot, hirdetést szeretne! Vállaljuk reklámkampányok tervezését, lebonyolítását. Gyártási és egyéb produkciós segítségnyújtás: cégünk a megbízható és kipróbált nyomdai és produkciós háttérrel egyaránt rendelkezik. Hirdetési felületeket kínálunk közterületen, óriásplakáton, járműveken, metrón, hirdetőoszlopon, kültéri óriáskijelzőn, digitális plakáton, egyedi táblákon stb.

Kocsiszín

Kocsiszín

A fóliával történő autószínezést sokan sokféle anyagból csinálják. Azonban azt tudni kell, hogy erre nem minden fólia alkalmas. Sőt, ha mondjuk egy nem az autóra kifejlesztett fólia kerül felhelyezésre, akkor az nem csak az autó fényezését teszi tönkre, de a tulajdonos idegeit is, merthogy szinte lehetetlen ezeket nyom nélkül eltávolítani.

Wellnessdesign gépjárműdekoració

Wellnessdesign gépjárműdekoració

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. A mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külön e célra kifejlesztett rugalmas - ponyva matrica - öntapadós matricát használunk fel. Széles formátumú (137 cm) vágó- nyomtató gépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni. Gondolta volna? A gépjármű dekoráció a reklámértéke mellett a tolvajokkal szembeni védekezésben is segítségre van. Statisztikák bizonyították, hogy lényegesen kevesebb olyan autót tulajdonítottak el, amelyek matricázva voltak, hiszen azon túlmenően, hogy könnyen azonosítható, a fólia eltávolítása okozta időhátrány megnehezíti a határon való átjutást.

Tuti menü