Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratőr és kirakatrendező képzés képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Dekoratőr és kirakatrendező képzés - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Dekoratőr és kirakatrendező képzés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dekoratőr iskola

Dekoratőr iskola

A nagy múltú Dekoratőr Iskola képzése. Ennek köszönhetően a dekoratőr képzés mind a munkaerőpiac, mind a felsőoktatási továbbtanulás tekintetében az ország legsikeresebb képzése. Az elmúlt ötven év dekoratőr képzéséből indult az ország képző- és iparművészeinek jelentős hányada, valamint a munkaerőpiac szinte minden szegmensében megtalálhatóak a Dekoratőr Iskolában végzettek. Az összevont iskola változatlan feltételekkel és minőségben várja a jelentkezőket.

Dekoratőr szakképesítés

Dekoratőr szakképesítés

OKJ-szám: 54 211 04, Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoport számára emelt szintű szakképesítés, melyre mesterszakma épül. Egyéb művészeti foglalkozások (FEOR 3729), címfestő (FEOR 7521) vállalkozás működtetésére alkalmas. A képzési idő főszakképesítés esetén 2 év, felnőttképzésben legfeljebb 3600 óra. Iskolai rendszerben és felnőttképzésben is tanulható. Szükséges iskolai végzettség: érettségi.

Dekoratőr tanfolyam

Dekoratőr tanfolyam

A kereskedelmi cégek, áruházak, vállalkozások, idegenforgalmi és vendéglátó vállalatok, állami, önkormányzati, kulturális intézmények stb. részére. A megrendelői elképzeléseknek (marketing célnak) megfelelő külső és belső dekoratőri látványtervek (eladáshelyi reklám) tervezése, készítése, a kivitelezés megszervezése, a szükséges installációs anyagok beszerzése, megrendelése, elkészítése vagy elkészíttetése. A kivitelezés kirakatrendezői, árurendezői munkáinak tervezése és kivitelezése.

Színes nyomtatás és másolás

Színes nyomtatás és másolás

Weboldalunkon tájékozódhat a színes nyomtatásról: szolgáltatásunk megbízható, kiváló minőséget biztosít partnerei számára legyen szó akár színes nyomtatásról vagy akár színes fénymásolásról. A minőségi képi megjelenés alapvető elvárása a marketing nyomtatványoknak. Az ügyfelek megszerzésének első lépése érdeklődésük felkeltése. A grafika és a tipográfia által kínált alternatívák maradéktalan és tudatos alkalmazása jellemzi cégünket. Az Ön által megálmodott szórólapon első osztályú képélességet és egyedi színhasználatot biztosítunk. Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tuti menü