Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratőrök, dekorstúdió képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Dekoratőrök, dekorstúdió - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Dekoratőrök, dekorstúdió
Keresés
Találatok száma - 31 db
Ábrahám Mónika - Dekorációs Falfestés

Ábrahám Mónika - Dekorációs Falfestés

Akarja, hogy megtalálják? És hogy meg is jegyezzék? Csábítsa el vevőit! Szebb környezet, nagyobb bizalom, több vevő! Vonzó dekorációval segítem Önt, hogy öröm legyen a munka, és a tárgyalóban könnyebben menjen az aláírás. Képzelje el, hogy az egyik legfontosabb ügyfele belép a tárgyalójába, és leesik az álla, mert az átlagos szürke falak helyett egyedi, különleges látvány fogadja. Dekorációs falfestés - minden stílusban, legyen akár mediterrán, akár modern, vagy épp szecessziós...- üzletébe, teraszára, kerti falára, hangulatteremtés és tértágítás. - Cégtábla - Egyedi ár. - Országos kiszállással.

AlakArt DTP stúdió (Szombathely)

AlakArt DTP stúdió (Szombathely)

Feltűnővé tesszük üzlete portálját, berendezzük kirakatát, kidekoráljuk autóját!' Reklámtáblák készítése kültéri hordozókra, kül- , és beltéri feliratok sík, ill. 3D változatban,nyomtatás (zászló, ponyva, molinó, óriásplakát), személy-, és teherautó, ill. autóbusz feliratozása plotterrel vágott vagy nyomtatott fólia alkalmazásával, standok dekorációja, kirakat rendezése, feliratozása, Karácsonyi dekoráció kirakat üvegre, Alapfólia 4 év kültéri élettartammal!, Speciális fóliák: UV-színűek, homok-fúvott hatásúak, betűkivágás, betűvágás, dekor matrica, fóliavágás és öntapadós matrica készítés.

Bálintdekor (Kecskemét)

Bálintdekor (Kecskemét)

Komplett dekorációk kivitelelzését vállaljuk vágott- és nyomtatott kivitelben is, több éves garancia vállalással. Tapasztalt és megbízható szakembereink garantálják a kiváló minőséget. Több típusú alapanyaggal dolgozunk a megbízó igényei szerint. Javaslatot teszünk az alkalmazandó anyagra, az ár/érték arány figyelembevételével.

Csanádiné Márai Zsóka kirakatrendező

Csanádiné Márai Zsóka kirakatrendező

A szakmám szerelmese vagyok mind a mai napig így több, mint 30 év kirakatrendezés után is törekszem a maximumra és minden különösen jól sikerült munkámnak örülök. Főként ruhaneműt (női-férfi ruha, fehérnemű, sportruházat), lakberendezési tárgyakat, bijout és ékszereket valamint ajándéktárgyakat rendezek, de optikai bolt és gyógyászati felszerelés is szerepelt már a repertoáromban. Minden munkámnál fontos szempont a kirakni kívánt termék és az üzlet stílusa közti egyensúly megteremtése. Szeretem a szakmai kihívásokat, figyelem a nemzetközi és a hazai divatirányzatot, színtrendeket és ahol lehet alkalmazom is őket.

Daburan Decor (Debrecen)

Daburan Decor (Debrecen)

Ez a fogalom sokrétű, kellemes, már-már hobbiszerű munkát takar. Ami igaz is. Szakképzett feleségem, számára ez a hivatás egy nagyon komoly szakképzettséget, és odafigyelést igénylő munka. A mai világban elengedhetetlen a figyelemfelkeltő, nagy volumenű, óriás múlti reklám. Mely a dekoráció révén egy pár évtizede bárhol feltüntethető, például autón, épületeken, és bármilyen olyan felületen, ami dekorálható. Gyakorlatilag mindennek csak a megrendelő képzelete szab határt. Szakképzettség, és megbízható géppark várja szíves megrendelőnk minden kívánságát. Jelszavunk a kreativitás, képzelőerő, pontosság, és precizitás!

Dekor-El Dekorációs Műhely (Debrecen)

Dekor-El Dekorációs Műhely (Debrecen)

Cégünket 1982-ben Kovács Lajosné alapította egyszemélyes vállalkozásként. Kezdetben a számítástechnika berobbanása előtt címfestéssel foglalkoztunk, mely a cégtáblák kézi elkészítésének hagyományos módja. A technika fejlődésével lépést tartva 90-ben megvásároltuk első számítógépünket és fóliavágó plotterünket. Ezek az eszközök nagy mértékben növelték termelékenységünket és igen precíz kivitelezést tettek lehetővé. A folyamatosan növekvő igények hatására családi vállalkozássá bővültünk és két dekorációs műhely kialakítására került sor. A dinamikus növekedés szükségessé tette a cég működési formájának megváltoztatását és 1997-ben megalapítottunk a jelenleg is működő Dekor-el Bt-t. A cég ekkor már két tulajdonossal működik tovább: Kovács Lajosné és lánya Gáspárné Kovács Angelika. Folyamatos műszaki fejlesztés egyik meghatározó lépcsőfoka volt 2001-ben egy nagyformátumú digitális nyomtató megvásárlása. Műhelyünk 2004 nyaráig a Debrecenben a Kincseshegy utcán volt megtalálható, majd ekkor új telephelyre költöztünk. Az új telephelyen udvaron kialakított kiváló parkolási lehetőségekkel várjunk régi és új ügyfeleinket. 2006 decemberében a nagyformátumú nyomtató cseréjére került sor, így még szélesebb nyomtatásra vágásra és élethű színek megvalósítására van lehetőség.

Dicentra (Budaőrs)

Dicentra (Budaőrs)

A figyelemfelkeltés eszköze a dekoráció. Minél nagyobb a mérete, annál hatásosabb reklámeszközként viselkedik. Szezonális engedményeket, újdonságokat, bolti megnyitást egyaránt érdemes reklámozni. Budaörs cégei, Budaörs lakossága bátran fordulhat hozzánk, hiszen minden igényt kielégítenek minőségben és méretben egyaránt megvalósítunk bármilyen dekorációt. A Dicentránál, reklámtábla, plakát, molinó, kirakatfelirat, betűvágás, autómatrica, padlódekoráció, padlómatrica, hűtőmágnes, 3d betű, ledes fényreklám, cégtábla, neonreklám és egyéb nagyméretű reklámeszközök szívesen készíttetnek! Tekintse meg árainkat, amelynek filozófiája a minimális haszonkulcson és a nagy mennyiségű munkán alapszik. Megrendelőink magas számának köszönhetően általában reggel 8-tól este 7-ig dolgozunk, hogy a határidőket betartva a munkát időben elvégezhessük. Döntsön most, és mi a kívánt dekorációt megtervezzük, legyártjuk, kihelyezzük. Budaörsi dekorációs munka esetén a kiszállás ingyenes.

Dr. Dekor (Szombathely)

Dr. Dekor (Szombathely)

Komplett megoldást kínálunk nyomdai és dekorációs munkákra a tervezéstől a kivitelezésig már névjegykártya mérettől az óriásplakát felületen át az autó dekorációig. Vállaljuk autódekoráció, betűkivágás, vinyl nyomtatás, névjegykártya tervezését, nyomtatási feladatokat, szórólap tervezést. Készítünk esküvő dekorációt, rendezvény dekorációt. A plasztikus betű vágás mellett ponyvanyomtatást, táblakészítést, dekorációs falfestést, címke készítés és kirakatrendezés is vállalunk.

Gege ponyva (Tatabánya)

Gege ponyva (Tatabánya)

Nagy dekorációs alapanyag és szolgáltatási palettánknak köszönhetően, teljes körű kivitelezésben vállaljuk üzlethelységek külső- és belső dekorációs és információs kivitelezését. Többfajta dekorációs technikát tudunk ajánlani ( világítótábla, 3D betűk, fényreklámok, gravir üvegfóliázás, stb. ) és ezzel minél színesebbé varázsoljuk megrendelőink székhelyeit, portáljait, büféit, üzleteit. Látványtervekkel és ingyenes szakmai tanácsadással próbáljuk megtalálni a várt elképzelést, majd kivitelezzük a megrendelt munkát. Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat, árajánlatunkat! A dekorációkra 1 év garanciát vállalunk!

Hirdetés
Gömöri Dekor (Szfv)

Gömöri Dekor (Szfv)

Akármerre járunk, különböző formában vesznek minket körül a reklámok a legkisebb matricáktól, a hatalmas házfalakat betöltő hirdetésekig. Egyre elterjedtebb az járművekkel való népszerűsítés, akár személygépkocsiról, akár teherszállító autóról van szó, mely amellett, hogy kedvező áron előállítható, rengeteg technikát ölel fel, így a képzelet határait átlépve bármi kivitelezhető. Teljes vagy részleges, szabályos vagy egyedi formájú, egyenletes vagy egyenletlen felületre is felragasztható, nyomtatható a több éves tartósságú kép, szöveg. A teljes járművet lefedő fólia amellet, hogy nagy felületű reklámhordozó, védi is a felszínt, így eltávolítás után az eredeti fényezést látjuk viszont.

Grafix Dekor (Dunaharaszti)

Grafix Dekor (Dunaharaszti)

Cég- és reklámtáblák, világítós táblák, megállító, irányító, információs táblák, ártáblák, menütáblák stb. készítése. Autófeliratozás, dekorálás, számítógépes grafikai tervezés. Többek között logók, emblémák, címkék, termékcsomagolás, névjegykártyák, prospektusok, meghívók, plakátok stb. tervezése, kivitelezése. zászlók, molinók, bannerek készítése. Matricák öntapadós fóliára digitális nyomtatással, szitázással kül- és beltéri információs és irányítótáblák, kirakatok, üzletportálok feliratozása, külső dekorálása.

Imagedekor (Sopron)

Imagedekor (Sopron)

A cégtáblától az útbaigazító jelzéseken át a gépjármű-dekorációig az élet számtalan területén van szükség feliratokra, piktogramokra, grafikákra, vagy éppen egy cég emblémájának megjelenítésére a legkülönbözőbb tulajdonságú felületeken. Esztétikus megoldásokkal, többféle technológia alkalmazásával érjük el, hogy az általunk készített reklámeszközök méltó színvonalon hirdessék cégét, segítsék a tájékozódást. Cégtáblát, autódekorációt éppúgy készítünk, mint komplett információs rendszert vagy kirakatüveg feliratozást.

Káli Dekor (Szentbékkálla)

Káli Dekor (Szentbékkálla)

Betűvágás, tábla készítés fóliavágás és matrica készítés, matricázás mellett vállaljuk reklámfeliratok, reklámtáblák, figyelemfelkeltő, megállító és világító táblák készítését. Profilunkba tartozik autókra grafikák, és feliratok készítése is. Mesterségünk, a címfestés révén, fa és fém utca névtáblák és információs táblák is készítünk. Munkáinkkal találkozhatott települések komplett utca névtábláinak, címer festése és címfestések kivitelezése során. Információs és eligazító táblákat gyártunk igény szerint, fából, fémből.

Kamélia Dekoráció és Reklám (Pécs)

Kamélia Dekoráció és Reklám (Pécs)

Feliratvágás öntapadó vinylből. Készítünk reklámtáblákat és járműdekorációt, mert számos esetben érdekesebb, izgalmasabb az eredmény. Foglalkozunk 3 dimenziós színes betűtestek, térelemek, cégérek tervezésével, festésével és felhelyezésével. Hasonló hatás érhető el, ha közvetlenül a falra festjük a reklámfeliratot, emblémát.

Kelet Reklám Kft. - Vista System Rendszer

Kelet Reklám Kft. - Vista System Rendszer

Reklámtábla és egyéb reklámozás, bérelhető reklám felületek és új reklámeszközök nemcsak Nyíregyházán! Vista System alumínium információs rendszer. Reklámtábla, reklámozás, bérelhető, reklámfelület, reklámeszközök, Nyíregyháza, Vista System, alumínium, információs, rendszer! Bérelhető reklám felületek és új reklámeszközök nemcsak Nyíregyházán! Vista System alumínium információs rendszer. 2003 óta gyártunk különböző reklámeszközöket ügyfeleink számára. Mára olyan különleges lehetőségeket kínálunk, melyek bárki számára elérhetőek és rendkívül költséghatékonyak. Információs rendszer: Meghoztuk Magyarországra a világszerte elismert Vista táblarendszert, mely nem csak sokoldalúságával, hanem kedvező árával hívta fel magára a figyelmet. A reklámozás néhány lehetősége: Nyíregyházán, frekventál közterületen elhelyezett közepes méretű (6m2) reklámtábla, figyelemfelkeltő, kedvező áru reklám felület.

Magdesign (Veszprém)

Magdesign (Veszprém)

A közlekedő reklám. Készítünk reklám-feliratozást minden típusú gépjárműre. A személyautótól a teherautókig. Két fontos típust különböztetünk meg. Autó feliratozás (vágott vagy nyomtatott matricával) Ponyva feliratozás ( csak kiterített állapotban, festve vagy matricázva)

Mano dekorációs festés

Mano dekorációs festés

Dekorációs festés. Mindennapjaink során rengeteg olyan anyaggal és falfelülettel találkozhatunk, melyek dekorálhatóak. Az almenükben található képek erre adnak példát irodától az üzlethelyiségig, hálószobától a fürdőszobáig, gyerekszobától a játszóházig.

Tuti menü