Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratőrök, dekorstúdió képes leírás: Marschall - Zaladekor [2. oldal]
részletek »

Dekoratőrök, dekorstúdió: Marschall - Zaladekor [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Dekoratőrök, dekorstúdió
Keresés
Találatok száma - 31 db
Marschall Design

Marschall Design

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így igen olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külö e célra kifejlesztett rugalmas fóliát használunk. Széles formátumú (123 cm) vágógépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen dolgozunk.

MDekor (Nyékládháza)

MDekor (Nyékládháza)

Elsődleges tevékenységünk a betűvágás, illetve a fóliadekor, mely segítségével, reklám- illetve cégtábla készítése, autó, motor, hajó, kamion dekorálását, feliratozását is vállaljuk. A kirakatdekoráció az üvegtől a teljes berendezésig. Alkalmi, illetve ünnepi üvegdekorálások, figyelmeztető- illetve útbaigazító táblák készítését is vállaljuk. Gyártunk utánvilágító rendszereket irodaházakba, parkolóházakba, üzletekbe, plexivel, üveggel illetve feszített fóliával. Kül- és beltéri dekorfestések, modern alakzatok, formák kialakítása révén kölcsönzünk új külsőt vállalkozása számára. .

Micro-Lib reklámstúdió (Dunakeszi)

Micro-Lib reklámstúdió (Dunakeszi)

Digitális, széles formátumú nyomtatás: Munkáink megvalósításához magas minőségű gépparkot üzemeltetünk. Hat darab széles formátumú nyomtatónk lehetővé teszi, hogy minőségben, előállítható méretben, termelési kapacitásban rugalmasan eleget tudjunk tenni megrendelőink elvárásainak. Gépeink minősége, termelékenysége, a felhasználható nyomathordozók sokfélesége (öntapadók, papírok, filmek, átvilágíthatók, textilek, ponyvák, hálók stb.) ezáltal a reklámigények széleskörű kielégíthetősége biztosíték a sikeres promócióhoz.

Orange Dekor (Gödöllő)

Orange Dekor (Gödöllő)

Cégünk, már több éve a minőségi termékek és szolgáltatások elkötelezettjeként áll az ügyfelei rendelkezésére. Bárhol is működjön az Ön cége, biztosíthatjuk, hogy személyre szabott ajánlataink, magas színvonalú és minőségű szolgáltatásaink, minden igényét tökéletesen kiszolgálják. Grafikusaink magasan képzettek, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik bármikor készséggel állnak rendelkezésére. Logó tervezés, céges arculattervezés, névjegykártyák, dekorációs munkák, meghívók, óriásplakátok, webdesign és még számos minőségi szolgáltatással állunk rendelkezésére. Mindez egy kézben, kiváló ár-érték aránnyal, megkönnyítve az Ön munkáját.

Reklámdekorok

Reklámdekorok

Az oldalamon megtalálhatja széles tevékenységi köröm mindegyikét, kívánságának megfelelően. Kérésére akár helyszínre is tudok menni (elsősorban Budapest és környékén) ahol együtt felmérés után kivitelezésre kerül az Ön álma. Minden ami reklámmal kapcsolatos legyen szó designról, logó vagy teljes arculat tervezésről, táblák kivitelezéséről hívjon bátran

Ryas Reklám (Debrecen)

Ryas Reklám (Debrecen)

Dekorációs műhelyünkben készítünk kézi és gépi kasírozást, plotteres hagyományos dekorációt. Itt történik a cég által gyártott reklámtáblák dekorálása is. Ezen felül készítünk molinót, ( ponyva hegesztés és karikázás ) autó és buszdekorációt.

Sing Dekoráció Nyíregyháza

Sing Dekoráció Nyíregyháza

Cégünk 15 éve áll fenn, mint Sing KT Bt. Fő profilunkat a dekorációs és nyomdai munkák adják. A cég ügyvezetője Papp Zoltán, aki a Bt. előtti években is dekorációval, szitanyomással foglalkozott. Mára a megyében szinte lépten-nyomon az ő, illetve a Sing Kt Bt. munkávial találkozik az ember. Elég csupán végigsétálni Nyíregyháza főterén, vagy a forgalmasabb utcákon autózni; láthatunk reklámtáblát, világítós vagy háromdimenziós reklámokat, kirakatokat, vagy éppen igényesen feldekorált céges autókat, melyek az ő keze munkája. Alapelvünk, hogy mind méglévő és leendő ügyfeleinknek igényes, korrekt és megfizethethő szolgáltatást nyújtsunk. Amivel foglalkozunk: - Óriásnyomtatás (Roland VersaCamm VP-540 nyomtató) - Ponyvafestés - Autódekoráció - Szitanyomás - Zászlókészítés - Névjegykártya készítés - Fényreklám - Térbetűs dekoráció - Grafikai tervezés

Stúdió dekor (Zalaegerszeg)

Stúdió dekor (Zalaegerszeg)

Tevékenységeink közé tartoznak: srculat-logo tervezés, dekorációs munkák, gépjármű dekor, cégtáblák, portálok, doboz és nagyfeszneonok, plasztikus betük, dekorációs, falfestés, belsőépítészeti tervezés. Kirakatrendezés, kiállítási installációk, rendezvények dekorációja. Nyomdai-grafika, reklámújságok tervezése, teljes körű kivitelezése. Nagyméretű 4 színes nyomtatás, Fotó nyomtatás egyedi termékekre. Tapéták, dekorációs anyagok, mobil prezentációs eszközök forgalmazása, AZON nagyméretű nyomtatók magyarországi képviselete és szervize.

Szatti Dekor (Komló)

Szatti Dekor (Komló)

Betűvágás öntapadós fóliából. Cégtáblák tervezése, kivitelezése. Kirakat dekorációk, autódekoráció. Világító reklámok. Megállítótáblák, habbetűk, 3D feliratok, alakzatok, habvágás és bérvágás max. 700*1300mm méretben 30 cm vastagságig, mechanikus gravírozás 1100*1000mm-es maximális méretig. Pólók, mezek, munkaruhák feliratozása plüss vagy flex fóliákkal, színes nyomattal hőtranszfer eljárással akár 1db-tól nagyobb mennyiség esetén szitázással. Nagy formátumú nyomtatás ( 158 cm szélességig). Színes lézernyomtatás: névkártyák, meghívók, plakátok A3 méretig.

Hirdetés
Tandi Stúdió

Tandi Stúdió

A legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva Eco solvent (=gyenge oldószeres) nyomtatónk az anyagok széles skálájára képes élénk színű, fénykép minőségű nyomatokat készíteni, kültéri felhasználáshoz is. A technológia lerövidíti a kivitelezési időt, környezetbarát. Gazdaságosan elkészíthető akár 1 db nyomat is. Az elkészült nyomatok színei kültéren a napfény hatására nem fakulnak ki (UV álló). A felhasználási területek: reklám molinó, kamionponyva, tűzfalreklámok, járműdekoráció, citylight, backlit, feszített ponyvás fényreklám, belső dekorációk, kiállítási háttér, europlakát, épületháló, padlóreklám, formára vágott (ritzelt) öntapadó matrica stb.

Tari Design (Gyöngyös)

Tari Design (Gyöngyös)

Kirakatrendezéssel 1979 ó1ta foglalkozom. 1983-2002-ig a gyöngyösi SKÁLA áruházban dolgoztam dekorációs stúdióvezetőként, Később mint az áruház reklámfőnöke. 1986-ban a Magyar reklámszövetségtől Szakmai Diplomát kaptam. 1988-ban az Év dekoratőre voltam. Többször jártam a düsseldorfi Euro-Shop kiállításon. Jelenleg vállalkozóként dolgozom kirakatrendezéssel, arculattervezéssel, prospektusok tervezésével, rendezvény-dekoráció készítéssel, kiállítás-rendezéssel foglalkozom.

Underground Grafika (Sopron)

Underground Grafika (Sopron)

Dekorációról röviden: Több mint harminc éve dolgozom a dekorációs szakmában. Az elmúlt három évben a saját vállalkozásomban azonban tartalékra kapcsoltam, mivel ez idő alatt egy külföldi-hazai érdekeltségű fénydekorációs cégnél grafikusként tettem a dolgomat. Az élet úgy hozta, hogy most ismét visszatértem a reklámszakma sűrűjébe. Még akkor kezdtem a szakmát, amikor a betűket saját magunk szerkesztettük, a sablonokat és a feliratokat ollóval vágtuk az öntapadós fóliából csak barkácsjellegű fóliák voltak kaphatók, a háttereket ecsettel festettük és az installációkat saját magunk barkácsoltuk. Ám az elmúlt 20 évben elképesztő fejlődésen ment keresztül a reklámszakma. Most a lehetőségek szinte korlátlanok, elméletileg bármilyen dekoráció kivitelezhető, csak a pénzügyi lehetőségek szabnak határt.

VI-Art dekor (Szentendre)

VI-Art dekor (Szentendre)

Vass Ildikó vagyok, CBA (Certifide Balloon Artist) léggömbdekoratőr. 2003-ban vettem részt a Pioneer Balloon Company nemzetközi léggömbdekoratőri képzésén, mellyel párhuzamosan gyakorlati tapasztalatokat szereztem a szakma egyik neves képviselőjével, a La Fleur&alloon csapatával. A rendezvénydíszítés csodálatos világa azonnal magával ragadott és elhatároztam, hogy ezt az érzést megpróbálom átadni a munkáim során. A VI-Art Dekor egy lelkes és kreatív csapat, akik a hangulatteremtés elkötelezettjei. Céges és magánrendezvények, partyk, esküvők, évfordulók... széleskörű, igényes díszítését vállaljuk, bármilyen alkalomra és bármilyen helyszínen. Véleményem szerint a helyszín díszítése nem maradhat el egyetlen rendezvényen sem, ezért bíztatom Önöket, hogy kérjék ingyenes helyszíni felmérésünket, ajánlatunkat. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára megtaláljuk azt a díszítési formát, amely igényének és lehetőségének megfelel. Mottóm: Minden részlet fontos, mert részletekből áll össze az egész!

Zaladekor üzletdekoráció (Zalaegerszeg)

Zaladekor üzletdekoráció (Zalaegerszeg)

Számítógépes technológiával kiváló minőségű öntapadós fóliák felhasználásával vállaljuk látványos bel,- és kültéri reklámtáblák, világító táblák, információs rendszerek, kirakatüvegek feliratozását és dekorációját. Látványterv a dekorációról: Még azelőtt megtekintheti a dekorációt, mielőtt az elkészülne! A helyszínről (vagy akár egy gépjárműről) készített digitális fotóra montírozzuk a majdani dekoráció, felirat képét, így már a tervezési fázisban látható a végeredmény. Az esetleges módosítások még a kivitelezés megkezdése előtt elvégezhetők.

Tuti menü