Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp) képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp) - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp)
Keresés
Találatok száma - 25 db
ABC Dekor

ABC Dekor

Vállaljuk cégek, üzletek egy-egy termékszegmensének egyedi arculatának kialakítását, design-fejlesztését.(autófeliratozás, járműdekoráció, beltéri dekorációk, egyedi installációk bármely értékesítési helyre, legyen az üzlet, iroda vagy üzletközpont, idényjellegű dekoráció kültérre és beltérre egyaránt, kirakatrendezés, üzlet belsők kialakítása és megtervezése) Termékek üzleten belüli akciós megjelenésére kínálunk olyan figyelemfelkeltő megoldásokat, amelyek illeszkednek a helyszín adottságaihoz illetve az adott üzlet követelményeihez. Elkészítünk teljesen egyedi, akár kézzel festett cégtáblákat is, vagy bármilyen különleges kirakati dekorációt.

AndrásBraun-DEKOR

AndrásBraun-DEKOR

Reklámtábla, cégtábla és egyéb dekorációs termékek készítése, kivitelezése. Projekt tábla készítés, helyszíni telepítés Budapesten és országosan. Szerkezeti táblák készítése, állvánnyal, telepítéssel. Portál, kirakat dekor, 3D-s habbetű készítés. Címer, névtábla kivitelezés. Üdvözlő- és információs táblák gyártása.

AndrásBraun-kirakat dekoráció

AndrásBraun-kirakat dekoráció

Logó felhelyezésnél figyelembe kell venni a következőket. Ez igencsak egyszerű. Hiszen negyed másodperc alatt a leendő vásárló eldönti, hogy a weboldalon látható információk hasznosak-e vagy sem. Ez okból van pótolhatatlan szükség egy tökéletes logóra. A világítós doboz először egy vonzó láthatósággal felkelti a lehetséges vevő figyelmét. Mivelhogy felkeltette a leendő vásárló érdeklődését, tovább fog szemlélni az shopjában . A cégünk weboldalán lehetőség van instant rendelésre, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-orientált 3D logó megjelenítés válik tényleg hatékonnyá. Egyedi térbeli logó felhelyezés beltéren. Kivitelezés Budapesten. Hiszen a látogatókat célzottan ösztönözni kell. Így változik hatékony feliratkészítő gépezetté a csapatunk. cégünk által elkészített reklámfelirat, ami akkor is profilt tükröz, ha a cégtulajdonos éppen valami egészen mással foglalkozik. Akár kedvteléssel is foglalkozhat, miközben a reklámja mindvégig észrevehető az ügyfeleknek. Ebben a témakörben megannyi érdekes bejegyzést lelhet a weboldalunkon blogján.

ARTfour Decor

ARTfour Decor

Hiába van szuper program, isteni catering, csodás kiszolgálás egy rendezvényen, ha az egész dekorálása nem közvetíti azt az üzenetet, ami a célja az események. Teljes körű, és professzionális megoldásokat kínálunk egy rendezvény dekoráláshoz: 3D vagy fotómontázs látványtervek készítése az adott helyszínre, nagyméretű installációk, dekorelemek, plasztikus azaz 3D dekorációktól a kisebb elemekig, pl, asztalközepek legyártásáig széles spektrumban. a helyszín textil dekorációja, fényfűzérdekor, igény szerint fény és színpadtechnika technika bevonása, egyedi igények alapján az elkészített terv után, a dekoráció legyártása, helyszíni telepítés, bontás, szállítás, sőt bizonyos esetekben raktározás Rendezvénydekoráció céges rendezvényekre. Rendezvénydekoráció party service-eknek, illetve rendezvényszervező cégek számára.

Átol Tibor - Cégtábla készítés, reklámfelirat, reklám molinó

Átol Tibor - Cégtábla készítés, reklámfelirat, reklám molinó

Az oldal Átol Tibor egyéni vállalkozó tevékenységi körét mutatja be. Minden termékkörről részletes leírás található képekkel illusztrálva. Ezen kívül az üzlet elérhetőségét is tartalmazza. Az oldalakon minden egyes termékről technológiai leírás található, ezzel könnyítve a látogató választását a megrendelés előtt, valamint eddigi munkáinkról készült képek is megtalálhatók, kategóriákba rendezve, szemléltetés ként és referencia gyanánt. Az oldal havonta frissül, mindig új, aktuális képek kerülnek fel!

Blanko Grafika

Blanko Grafika

A BlancoGrafika minden bel- és kültéri dekoráció kivitelezésében otthon van. Készül műhelyünkben reklámtábla, cégtábla, molinó, ponyva, zászló, plakát, óriásplakát, tabló, plasztikus felirat, 3D plasztikus felirat, gépjármű dekoráció, reklámfelirat, gravírozott tábla, él világító, de vállalunk bérbe betűvágást is, valamint kirakatok díszítését, feliratozását. Mindezeket műanyag, plexi, üveg, fa és fém felületekre applikáljuk, kül,- és beltérre az igényeknek megfelelően. Fontosnak tartjuk egy vállalkozás arculatának képi, illetve grafikai elemeinek megjelenítését járműveken, reklámhordozókon, portálokon digitális nyomtatással vagy számítógépes betűkivágással.

cégtáblák, világító reklámok

cégtáblák, világító reklámok

Cégtáblák, világítóreklámok, világító betűk, reklámtáblák gyártásával és felszerelésével foglalkozom, az ország egész területén. Különféle formában és méretben, a hagyományos fénycső világítástól az energia takarékos led belső világításig, igény szerint. A világító doboz profilok széles skálájából választhat

Dekorkommandó

Dekorkommandó

Autódekoráció (tervezése, előkészítése, vágása, nyomtatása, felületkezelése - laminálás, lakkozás - applikálása Digitális nyomtatás (tervezése, előkészítése, nyomtatása, formára vágásá (i-cut), applikálása stúdiónk területén, helyszínen, akár alpintechnikával) Plottervágás (tervezése, előkészítése, vágása, applikálása stúdiónk területén, helyszínen, akár alpintechnikával) Tervezés, autódekroációs szabásminta készítés (tervezése, előkészítése) Tanácsadás (3M applikációs tréning)

Díszlet és Design

Díszlet és Design

Rendezvény dekoráció: Rendezvényeken még hálásabb a dolgunk. Ott a dekoráció szerves egységet képez a kommunikálni kívánt tartalommal. Körbevesz, keretet ad, átlényegít. Segít ellazulni, áthelyezni magad a mindennapokból. És ha nincs konkrét üzenete, csupán annyit ér el, hogy jól érzed magad a díszletek között, az számunkra bőséges elismerés. És nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a jó benyomások mélyebbre ágyazódjanak. A téma számtalan. És ha a határ a csillagos égnél pár kilométerrel azért lejjebb is van, még így is bőséges a tárházunk. Földrészek, népszokások, történelmi korok, ünnepek, tájak, évfordulók, évszakok, napszakok, asztrológia, mesevilág, filmek, építészeti korok, művészetek, amiket eddig megjelenítettünk, nem beszélve azokról a dekorációs témákról, amiket eddig nem dolgoztunk fel, de neked esetleg már eszedbe jutott.

Hirdetés
Esküvőicsoda

Esküvőicsoda

Vállalkozásunk azzal a céllal, és szemlélettel működik, hogy az ifjú, házasulandó pár válláról levegye azt a terhet, mint például az esküvő helyszínéül kiválasztott terem díszítése, az összhang, a hangulat, és a meghittség megteremtése. Vállaljuk esküvői helyszínek bel,- és kültéri dekorálását! Munkáink kivitelezése során kiváló minőségű anyagokat használunk, melyhez dekoratőreink gyakorlatiassága és fantáziája párosul! Ugyanakkor üzletpolitikánk egyik alappillére, hogy az ifjú pár kéréseit, kívánságait mindig szem előtt tartva tervezzük meg a dekorációt?Ön megálmodja, az ?esküvőicsoda? kivitelezi!

Habbetű munkák a fővárosban

Habbetű munkák a fővárosban

Különleges Habbetű felirat készítés tárgyalókba. Kivitelezés országosan. Egyedi térbeli logó szerelés csarnokokra a fővárosban. Hiszen a fogyasztókat célzottan motiválni kell. Ilyen módon válik hatékony feliratkészítő gépezetté egy habbetu.hu. Ami akkor is bevételt kelt, ha a vállalkozó éppen valami teljesen mással tölti idejét. Akár hobbijával is foglalkozhat, mivel a logója folyton-folyvást feltűnő a konkurenciának Ide tartozó témakörben számos hasznos leírást fedezhet fel Habbetu.hu feliratok könnyedén blogján.

Inda 4231 dekorációs festés

Inda 4231 dekorációs festés

Falfestés, dekorációs festés, babaszobafestés, gyerekszoba festés, szórópisztolyos és hagyományos technikával, airbrush technika, gyerekszoba dekoráció, babaszoba festés, gyerekszobadekoráció Nálam egy kép árát az határozza meg, hogy hány napig tart elkészíteni. A figurák nálam nem hasonlítanak az eredetiekre, hanem pontosan ugyan olyanok. Itt kizárólag képzőművészeti diplomával rendelkező festők dolgoznak. beszéljünk az árakról! :))) gyakran ismételt kérdések (FAQ) a lap alján Hívjon bizalommal, megközelítő árat telefonon is szívesen adok.

Kirakatrendezés-Design

Kirakatrendezés-Design

Kirakatrendezés A-Z-ig! A kirakatrendezést megelőzően, helyszíni felmérés, tanácsadás, szükség esetén látványterv készítése. A kirakatrendezéshez szükséges állványok, kiemelők, kiegészítők, textilek és egyéb kellékek biztosítása. A kirakatrendezés minden esetben egyedi, az adott céghez, termékhez vagy szolgáltatáshoz maximálisan illeszkedik. A kirakatrendezés az aktuális trendek figyelembevételével történik.

Maja dekoráció

Maja dekoráció

Szakmai tapasztalattal és gyakorlattal tervezünk és készítünk rendezvényeken dekorációt, legyen az vállalati, vagy magánrendezvény, ünnepség, sportnap, születésnap, esküvő, szabadtéren, vagy teremben rendezve. Elkészítünk táblát, üdvözlő feliratot, asztaldíszítést, textildíszítést, virágkompozíciót, virágkaput.

Marell Dekor

Marell Dekor

A színes, különböző vastagságú műanyag (habosított PVC) lemezek nagyon közkedveltek, hiszen a dekoráció ezernyi területén használhatóak. UV álló képességük kültéri felhasználásra is alkalmassá teszi őket. A lemezek anyagukban színezettek, nem fakulnak, jól fóliázhatók, vághatók és ragaszthatók, valamint melegen szépen hajlíthatók is.

Melior Kft

Melior Kft

Fő tevékenységünk feliratkészítés öntapadós fóliából, de az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a dekoráció készítés bármely területén képesek vagyunk a megrendelő igényeit megvalósítani. Tevékenységeink: dekoráció készítés, kiállítási standfeliratok, autó, kamion dekoráció, helyszíni ragasztás, 4 szín color képek készítése Reklámtáblák, műanyag és fém táblák, kis- és nagyméretű táblák vasszerkezettel, világító táblák (plexi és feszített fóliás kivitelben), óriás molinó és háló készítés (négyszíncolor képpel is), szitanyomás, matrica készítés nagyobb példányszámban (35x50cm-ig), poló szitázás, stb, sikerült számos nagy cég bizalmát elnyernünk, így a megrendelőink közé sorolhatjuk a következő cégeket: Danone, panasonic/Technics Hungary, Basys Kft. (Pioneer) Huntraco Rt., Toyota Pest, Dtz Hungary Kft., Ing Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft., Healey∓aker Richard Elis, Mark Consulting, Dunlop Gumiabroncs Ker. Kft., Magyar Nemzeti Galéria, Magyar Könyvklub Volvo Autó Valent Kft., Hungrana, Princess Pékség, Cib Bank, Danubius Hotel, Braunion Rt., Flp Hungary.

Partydekor áruházi dekoráció

Partydekor áruházi dekoráció

Szezonális áruházi dekoráció - áruházi dekoráció: szezonális dekoráció, állandó felületek, karácsonyi díszek, hangulatelemek, légtérben, falon, alpintechnikával. Nincs megközelíthetetlen és dekorálhatatlan felület. Álmodja meg dekorációját és (tényleg) megvalósítjuk.

Tuti menü