Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp) képes leírás: Pharma - Szoltrend [2. oldal]
részletek »

Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp): Pharma - Szoltrend [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Dekoratőrök, dekorstúdiók (Bp)
Keresés
Találatok száma - 25 db
Pharma design

Pharma design

Mi is a kirakat? Definíció szerint: az eladás helyéhez kapcsolódó, az üzletet, és az ott árusított termékeket reklámozó eszköz. De a kirakat sokkal több ennél! A kirakat egy olyan csatorna, ami összehozhatja az embereket az eladóval. A kirakat egy olyan kommunikációs felület, ami megszólítja az embereket. A jó kirakat pedig azt mondja az embereknek, hogy az üveg túloldalán megtalálod azt, amire szükséged van. A jó kirakat emlékeztet, hogy nekem az ott látott termékre szükségem van, és itt a remek alkalom, hogy az enyém legyen. Egy karnyújtásnyira van tőlem.

Printprodukció

Printprodukció

A Print Produkció Kft. digitális és ofszet, kis-, és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozó vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Az évek során tapasztalt ügyfél elvárások alapján úgy alakítottuk ki gyártási kapacitásunkat, hogy a normál határidős megrendelések mellett, nagyon rövid határidővel is tudjunk munkát felvenni. Munkák fontos része a logisztika, így vásárlóink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára, de akár még külföldre is leszállítjuk a megrendelt terméket, a budapesti telephelyünkön történő személyes átvétel lehetősége mellett.

Profireklám H&S Kft.

Profireklám H&S Kft.

A Profireklám csapata gondoskodik arról, hogy Ön kiemelkedő figyelmet és támogatást kapjon ötletei megvalósításához, legyen szó digitális nyomtatásról, kiállítás dekorációról, roll-up banner állványokról, reklámponyváról, reklámtábláról, molinó, matrica, plakát nyomtatásról, reklámajándékról vagy emblémázásról. Mivel tökéletes elégedettsége fontos számunkra, ezért ha nem teljesen elégedett termékünkkel, akkor a rendeléstől számított 72 órán belül a terméket és a teljes vételárat megtérítjük. A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a vásárlást.

Reklámbox

Reklámbox

Cégünk megrendelés alapján, egyedi reklámtáblák, plasztikus feliratok, információs és egyéb feliratok, bemutató állványok, médiaállványok és egyéb reklámeszközök tervezésével, kivitelezésével és felszerelésével, szervizelésével foglalkozik. Reklámeszközeinkre, munkáinkra megegyezéstől függően 3-5 év garanciát biztosítunk!

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

A marketing költségek optimalizálásához olyan partnerre van szüksége, aki a szakmai tanácsadás mellett minőségi reklámeszközökkel látja el. Cégünk digitális és ofszet nyomdaipari termékek és kiegészítők kivitelezésével áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk: teljes körű szolgáltatást nyújtva, a kül-, illetve a beltéri reklámeszközök kivitelezését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át a házhoz szállításig, valamint a szakszerű felszerelésig - az Ön igényeinek megfelelően - maradéktalanul valósítsuk meg. Küldetésünk: a termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat rugalmasan bővítve és tökéletesítve kívánunk olyan reklámpiaci partnerévé válni, akinek többéves tapasztalatára bizalommal támaszkodhat cége reklámhordozó vagy reklámeszköz kivitelezési projektjei megvalósításában. Truemaker Kft. Cím: Budapest Szőnyi út 39/a H-1142 Mob.: +36702045666 Tel.: +3617835355 Fax: +36 1 7835377 Email: info@reklameszkoz.hu Skype: reklameszkoz

Reklámeszközök, reklámdekorációk - Graphix-Line Stúdió

Reklámeszközök, reklámdekorációk - Graphix-Line Stúdió

Egyedi igények szerint kialakított reklámdekorációk, totemoszlopok, reklámtáblák, világítódobozok és egyéb reklámeszközök tervezése és gyártása is lehetséges a Graphix-Line Stúdiónál. Különleges grafikai elképzelések megvalósítását is vállaljuk. Nyomda, nyomtatás és reklámeszközök gyártása egy helyen, garanciával.

Reklámgyár dekoráció

Reklámgyár dekoráció

A reklám-gyár.hu nemrégiben kezdte meg működését, amely azt a célt szolgálja, hogy ügyfelei maximális kiszolgálás mellett érhessék el üzleti céljaikat. A reklám-gyár ebben kíván kiváló partner lenni. A reklám területen kiemelt szerepet játszik nálunk a kirakat dekoráció, kirakatrendezés és az autó dekoráció.

Szoltrend Dekoráció

Szoltrend Dekoráció

Szoltrend Dekorációs és Szolgálató Kft. 2000-ben egyéni vállalkozásból alakult át Korlátolt felelősségű társasággá. A Kft-t irányító szakemberek 25-30 éves szakmai múlttal rendelkeznek és különböző kiállítások, fesztiválok zsűrizett nyertesei. Szolgáltatásaink: Autódekoráció: Gépjárművek teljes körű dekorációját rövid határidővel vállaljuk. Ahhoz, hogy cégautója az ön mozgó reklámtáblája legyen fontos, hogy gyors és lényegretörő tájékoztatást nyújtson. Videófal: bérbeadás, hangosítással rendezvényekre, kiállításokra, kongresszusokra. Cégtáblák: Bármilyen anyagú, méretű cégtábla elkészítése, kiszállításe, felszerelése. Reklámtáblák, világítótáblák: Fényreklámok, világítótáblák plexiből vagy feszített fóliával való elkészítése, kiszállításe, felszerelése. Plasztikus betűkészítés: A síkból kiálló betűk bármely méretű és színű elkészítése. Grafika: Cégek arculatának, logójának tervezése, kivitelezése. Számítógépes betűkivágás: Feliratok, grafikák kivágása, igény szerint hozott alapanyagra is. Online rendelés: Lehetőség van utcatáblák, autó dekorációk, figyelmeztető táblák, mágnes fóliás feliratok rendelésére. A rendeléshez regisztráció szükséges. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnere

Tuti menü