Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fóliázás, üvegfóliázás képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Fóliázás, üvegfóliázás - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Fóliázás, üvegfóliázás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Autódekorálás, fóliázás

Autódekorálás, fóliázás

Autófóliázás felsőfokon a Bégé Dekor Kft. jóvoltából. Kiváló minőségű alapanyagokat használnak fóliázáskor. Amellett, hogy gyorsabb és tisztább, mint a hagyományos fényezés, sokkal olcsóbb is. Rengeteg féle fólia(kaméleon, karbon, szálcsiszolt, víztiszta, nyomtatott, üvegtető hatású, stb.) felhelyezését vállalják. Az autófóliázáson kívül, motorfóliázást is vállalnak, kedvező áron. Árajánlatkérő űrlap is található az oldalukon. A cég telephelye Budapesten, a XIV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Best fólia, fóliázás autóra, épületre

Best fólia, fóliázás autóra, épületre

Üdvözöljük a Bestfólia honlapján! Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark NT: Prémium minőség. Az egyik legmodernebb rétegtechnológia gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmazott színezés. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 70% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Cook reklam

Cook reklam

Betűvágást vállalunk. Nagyformátumú fóliavágó plotterünkkel különböző fajtájú öntapadós fóliákból, lézer és CNC gépeinkkel különböző vastagságú fémekből és műanyagokból vágunk ki formákat és betűket. Az így létrehozott formákkal és betűkkel tartós és látványos kül- és beltéri térbeli dekorációkat hozhatunk létre.

Digitális nyomda - Toma Print

Digitális nyomda - Toma Print

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként, ami azóta betéti társasággá nőtte ki magát. 8 éve foglalkozunk reklám feliratozással és egyedi reklám- tárgyak gyártásával. 2004-ben digitális nyomdai szolgáltatással bővült kínálatunk. Megalakulásunk óta célunk, hogy a legmodernebb technikai eszközökkel rendelkezzünk, így megrendelőink igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni akár az egy darabos rendelésektől a több száz darabos projektekig. Fő profilunk az egyedi reklámajándék készítése, sportruházatok, céges ruházatok, molinók feliratozása, reklámok készítése magánszemélyek, valamint sportegyesületek, vállalkozások és cégek részére.

Fóliavágás

Fóliavágás

Egyedi autó, és motordekoráció tervezése, kivitelezése, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Matricapótlás motorokra, robogóra, quadra, hajóra, munkagépekre, stb..

Grafikashop.hu - faldekoráció és üvegfólia dekoráció

Grafikashop.hu - faldekoráció és üvegfólia dekoráció

Otthonos lakókörnyezet kialakításához elengedhetetlen a megfelelő lakásdekoráció. Grafikashop webáruházunkban az alábbi termékeket forgalmazzuk: falmatrica, faldekoráció, faltetoválás, üvegfólia dekoráció, stb. A fal-, és üvegmatricák nagy előnye, hogy néhány perc alatt feldobhatod velük az otthonodat, miközben elérhető áron juthatsz hozzájuk, és ami talán még ennél is jobb hír: kézügyesség hiányában is könnyű a felhelyezésük. Ha nem tudsz dönteni a sok minta közül, küldd el nekünk saját elképzelésed, és mi kinyomtatjuk neked.

Herczeg Reklámdekor

Herczeg Reklámdekor

Akár robogó, akár személyautó, akár céges teherautó vagy épp kamion - cégünk rövid határidővel vállalja valamennyi típusra jármű dekoráció készítését. A dekorálás matt, fényes, illetve fényvisszaverő fóliákra készül (3-5-7 éves fóliákkal dolgozunk). Feliratok, emblémák, logók, fotók felhasználásával, egyedi látványtervek alapján elkészítünk bármilyen jármű dekorációt az országban bárhol.

Kirakati fólia, poszter, plakát

Kirakati fólia, poszter, plakát

Cégünk digitális színes nyomtatást vállal, akár poszter, akár plakátról van szó. Emellett molinó és egyéb reklámtábla tervezését kivitelezését vállaljuk. Kültéri irodák kirakatdekorációja, megállítótábla és egyéb marketingeszköz, nem jelent problémát számunkra. Alacsony áron, magas színvonalon és minőségben dolgozunk. Várjuk ajánlatkérését!

Promotion Studio

Promotion Studio

Számítógépes FÓLIAVÁGÁS más néven BETŰVÁGÁS. Szövegek,feliratok grafikák egy és többszínű feliratok, emblémák kül-és beltéri megjelenítésére használjuk. Alkalmas cégtáblák, világítótáblák, reklámtáblák készítéséhez, kültéri/beltéri dekorációkhoz, feliratokhoz, táblákhoz. Kültéri tartóssága 4-5 év. Kirakatokhoz, installációkhoz tudjuk ajánlani a transzparens fóliákat. Az üveg felületét megszínezi és szabadon át lehet látni rajta ezt digitálisan nyomtatni is tudjuk.

Hirdetés
Studiopress (Gyula)

Studiopress (Gyula)

Alkalmazási példák vágott fólia felhasználására: autódekoráció, kirakat dekoráció, egyszerű szövegek, címke készítés, matrica vágás, kontúrvágás, reklámtáblák készítése. Ideális fólia bel- és kültéri alkalmazásokhoz, mint pl.: útbaigazító jelzések, promóciós feliratok és grafikák, kiállítási standdekorációk stb. 47 matt és 47 fényes színben kapható. Fólia 75 mikron vastag, monomer hengerelt. A ragasztó a matt színeken visszaszedhető (semi-permanens) (1 éven belül) a fényes színeken permanens Kültéri élettartam 4 év.

Top Tipo üvegdekoráció

Top Tipo üvegdekoráció

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Trillion Stúdió

Trillion Stúdió

Alapfóliáink kültéri élettartama 4 év. Extra fóliáinkkal akár 8-10évet is kint lehetnek a napon és az esőben minőségromlás nélkül. Applikációk fólia: A betűkivágással elkészült feliratra kasírozzuk fel az applikációs fóliát és azzal együtt adjuk át megrendelőinknek. Feladata, hogy miután az öntapadós fólia hátulját (hordozóját) eltávolította, azután is egyben tartsa a feliratot, logót, dekorációt. A dekorálandó felületre az applikációs fólia segítségével könnyen felhelyezhető a matrica. Bővebb információt itt talál. Géppark fóliavágáshoz: Két kiváló minőségű Roland géppel készítjük a dekorációkat: Roland VP-540, Roland GX-24. A minőséget a márka is garantálja. Mindkettő gép alkalmas bannerek, jármű dekorációk, eladáshelyi displayek, információs táblák, flokk hő transzferek, stencilezett betűk készítésére.

Tuti menü