Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora

3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora

A Medivia Kft. létrejötte óta híve a fejlődésnek. Igyekszünk olyan termékkínálatot összeállítani Partnereinknek, hogy megtalálják a valóban nekik megfelelőt. 2009. májusától a 3MTM Reklámgrafikai termékek hivatalos disztribútora lettünk. Kínálatunkban megtalálhatóak a 3MTM Scotchcal plotterfóliák és a 3M nyomtatható fóliák széles választéka is. Plotterfóliák közül forgalmazzuk az SC 30-ast (rövidtávú), az SC 50-est (középtávú) és az SC 70-est (akár teljes autó dekorálására alkalmas színes fólia). A nyomtatható fóliák közül forgalmazzuk az összes 3M által gyártott típusokat. Forgalmazunk más, egyéb dekorációs termékek is, mint például az opál-, és kristályfóliák, fényvisszavetőfóliák vagy a Di-NocTM család. Vannak olyan termékek, amelyeket csak egyedi megrendelések útján lehet beszerezni, illetve egyedi színkód alapján legyártatni. Ezek az egyedi megrendelések leginkább nagyobb projekteknél, beruházásoknál a jellemzőek, azonban nem kizárt egy-egy nagyobb teljesítményű fólia beszerzése sem. Partnereinknek szeretnénk ebben is segíteni, hogy a speciális termékek beszerzése a jövőben ne legyen igazán nagy 'kihívás'! Felkészült kollégáink a gyártó szakmebereivel egyeztetve segítenek a specifikumok beszerzében az ország bármely pontjából!

A DekoStar Épületdekor

A DekoStar Épületdekor

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellet mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

ABC Dekor

ABC Dekor

Vállaljuk cégek, üzletek egy-egy termékszegmensének egyedi arculatának kialakítását, design-fejlesztését.(autófeliratozás, járműdekoráció, beltéri dekorációk, egyedi installációk bármely értékesítési helyre, legyen az üzlet, iroda vagy üzletközpont, idényjellegű dekoráció kültérre és beltérre egyaránt, kirakatrendezés, üzlet belsők kialakítása és megtervezése) Termékek üzleten belüli akciós megjelenésére kínálunk olyan figyelemfelkeltő megoldásokat, amelyek illeszkednek a helyszín adottságaihoz illetve az adott üzlet követelményeihez. Elkészítünk teljesen egyedi, akár kézzel festett cégtáblákat is, vagy bármilyen különleges kirakati dekorációt.

Ábrahám Mónika - Dekorációs Falfestés

Ábrahám Mónika - Dekorációs Falfestés

Akarja, hogy megtalálják? És hogy meg is jegyezzék? Csábítsa el vevőit! Szebb környezet, nagyobb bizalom, több vevő! Vonzó dekorációval segítem Önt, hogy öröm legyen a munka, és a tárgyalóban könnyebben menjen az aláírás. Képzelje el, hogy az egyik legfontosabb ügyfele belép a tárgyalójába, és leesik az álla, mert az átlagos szürke falak helyett egyedi, különleges látvány fogadja. Dekorációs falfestés - minden stílusban, legyen akár mediterrán, akár modern, vagy épp szecessziós...- üzletébe, teraszára, kerti falára, hangulatteremtés és tértágítás. - Cégtábla - Egyedi ár. - Országos kiszállással.

AlakArt DTP stúdió (Szombathely)

AlakArt DTP stúdió (Szombathely)

Feltűnővé tesszük üzlete portálját, berendezzük kirakatát, kidekoráljuk autóját!' Reklámtáblák készítése kültéri hordozókra, kül- , és beltéri feliratok sík, ill. 3D változatban,nyomtatás (zászló, ponyva, molinó, óriásplakát), személy-, és teherautó, ill. autóbusz feliratozása plotterrel vágott vagy nyomtatott fólia alkalmazásával, standok dekorációja, kirakat rendezése, feliratozása, Karácsonyi dekoráció kirakat üvegre, Alapfólia 4 év kültéri élettartammal!, Speciális fóliák: UV-színűek, homok-fúvott hatásúak, betűkivágás, betűvágás, dekor matrica, fóliavágás és öntapadós matrica készítés.

AndrásBraun-DEKOR

AndrásBraun-DEKOR

Reklámtábla, cégtábla és egyéb dekorációs termékek készítése, kivitelezése. Projekt tábla készítés, helyszíni telepítés Budapesten és országosan. Szerkezeti táblák készítése, állvánnyal, telepítéssel. Portál, kirakat dekor, 3D-s habbetű készítés. Címer, névtábla kivitelezés. Üdvözlő- és információs táblák gyártása.

AndrásBraun-kirakat dekoráció

AndrásBraun-kirakat dekoráció

Logó felhelyezésnél figyelembe kell venni a következőket. Ez igencsak egyszerű. Hiszen negyed másodperc alatt a leendő vásárló eldönti, hogy a weboldalon látható információk hasznosak-e vagy sem. Ez okból van pótolhatatlan szükség egy tökéletes logóra. A világítós doboz először egy vonzó láthatósággal felkelti a lehetséges vevő figyelmét. Mivelhogy felkeltette a leendő vásárló érdeklődését, tovább fog szemlélni az shopjában . A cégünk weboldalán lehetőség van instant rendelésre, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-orientált 3D logó megjelenítés válik tényleg hatékonnyá. Egyedi térbeli logó felhelyezés beltéren. Kivitelezés Budapesten. Hiszen a látogatókat célzottan ösztönözni kell. Így változik hatékony feliratkészítő gépezetté a csapatunk. cégünk által elkészített reklámfelirat, ami akkor is profilt tükröz, ha a cégtulajdonos éppen valami egészen mással foglalkozik. Akár kedvteléssel is foglalkozhat, miközben a reklámja mindvégig észrevehető az ügyfeleknek. Ebben a témakörben megannyi érdekes bejegyzést lelhet a weboldalunkon blogján.

ARTfour Decor

ARTfour Decor

Hiába van szuper program, isteni catering, csodás kiszolgálás egy rendezvényen, ha az egész dekorálása nem közvetíti azt az üzenetet, ami a célja az események. Teljes körű, és professzionális megoldásokat kínálunk egy rendezvény dekoráláshoz: 3D vagy fotómontázs látványtervek készítése az adott helyszínre, nagyméretű installációk, dekorelemek, plasztikus azaz 3D dekorációktól a kisebb elemekig, pl, asztalközepek legyártásáig széles spektrumban. a helyszín textil dekorációja, fényfűzérdekor, igény szerint fény és színpadtechnika technika bevonása, egyedi igények alapján az elkészített terv után, a dekoráció legyártása, helyszíni telepítés, bontás, szállítás, sőt bizonyos esetekben raktározás Rendezvénydekoráció céges rendezvényekre. Rendezvénydekoráció party service-eknek, illetve rendezvényszervező cégek számára.

Átol Tibor - Cégtábla készítés, reklámfelirat, reklám molinó

Átol Tibor - Cégtábla készítés, reklámfelirat, reklám molinó

Az oldal Átol Tibor egyéni vállalkozó tevékenységi körét mutatja be. Minden termékkörről részletes leírás található képekkel illusztrálva. Ezen kívül az üzlet elérhetőségét is tartalmazza. Az oldalakon minden egyes termékről technológiai leírás található, ezzel könnyítve a látogató választását a megrendelés előtt, valamint eddigi munkáinkról készült képek is megtalálhatók, kategóriákba rendezve, szemléltetés ként és referencia gyanánt. Az oldal havonta frissül, mindig új, aktuális képek kerülnek fel!

Hirdetés
Autó matricázásás, ponyvázás

Autó matricázásás, ponyvázás

Autó matricát szövegesen, grafikusan? Forduljon hozzánk bizalommal ! Ponyva feliratozáskor ne kizárólag sátor, vagy kamionponyvára gondoljunk. Műhelyeinkben közel azonos technikával készítünk feliratot, ábrát, díszítő elemet a klasszikus értelmeben vett ponyva - és sátor termékekre, mint a hétköznapi ember számára kevésbé evidens tárgyakra. Például autóra, teherautóra, motorkerékpárra.

Autódekor hétszeres garanciával

Autódekor hétszeres garanciával

Az autódekoráció egy rendkívüli lehetőséget ad az autó, illetőleg a tehergépjárművek és egyéb járművek tulajdonosainak ahhoz, hogy a birtokukban lévő gépjármű felületeit kihasználják, és azon reklámozzák, hirdessék cégüket, vállalkozásukat, tevékenységüket. Az autódekoráció sokféle lehet: személygépkocsi, dobozos teherautó, ponyvás teherautó, pick-up, kamion, hűtőkocsi, stb. Ezen autódekorációk mindegyike különböző nyomathordozó fóliát és felületvédelmet igényel, melyek kiválasztása megfelelő szakértelmet is ismeretet igényel. Cégünk az autódekoráció kivitelezése esetén hétszeres garanciát vállal a kiváló alapanyagra, a minőségi festékre, a színtartósságra, a felrakására, a megfelelő tapadására, a felületvédelemére, valamint az eltávolításra.

Autódekorálás, fóliázás

Autódekorálás, fóliázás

Autófóliázás felsőfokon a Bégé Dekor Kft. jóvoltából. Kiváló minőségű alapanyagokat használnak fóliázáskor. Amellett, hogy gyorsabb és tisztább, mint a hagyományos fényezés, sokkal olcsóbb is. Rengeteg féle fólia(kaméleon, karbon, szálcsiszolt, víztiszta, nyomtatott, üvegtető hatású, stb.) felhelyezését vállalják. Az autófóliázáson kívül, motorfóliázást is vállalnak, kedvező áron. Árajánlatkérő űrlap is található az oldalukon. A cég telephelye Budapesten, a XIV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Bálintdekor (Kecskemét)

Bálintdekor (Kecskemét)

Komplett dekorációk kivitelelzését vállaljuk vágott- és nyomtatott kivitelben is, több éves garancia vállalással. Tapasztalt és megbízható szakembereink garantálják a kiváló minőséget. Több típusú alapanyaggal dolgozunk a megbízó igényei szerint. Javaslatot teszünk az alkalmazandó anyagra, az ár/érték arány figyelembevételével.

BePro digitális nyomda

BePro digitális nyomda

Komplex megoldásokat, teljes körű szolgáltatást kínálunk grafikai termékek, in-store eszközök, reklámfeliratok, displayek és üzletbelsők tervezésére, gyártására, végig kísérve a folyamatot a megszülető igénytől, a koncepcióterveken keresztül egészen az eszköz kihelyezéséig. Mindezt a partnerek egyéni elvárásainak maximális szem előtt tartásával. A kicsitől a nagyig, az ?egyszerűbb? display-ektől a komplex projektekig, mi mindent megvalósítunk. Amit kínálunk: kreativitás, minőség, elkötelezettség és magas szolgáltatási színvonal.

Best fólia, fóliázás autóra, épületre

Best fólia, fóliázás autóra, épületre

Üdvözöljük a Bestfólia honlapján! Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark NT: Prémium minőség. Az egyik legmodernebb rétegtechnológia gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmazott színezés. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 70% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Blanko Grafika

Blanko Grafika

A BlancoGrafika minden bel- és kültéri dekoráció kivitelezésében otthon van. Készül műhelyünkben reklámtábla, cégtábla, molinó, ponyva, zászló, plakát, óriásplakát, tabló, plasztikus felirat, 3D plasztikus felirat, gépjármű dekoráció, reklámfelirat, gravírozott tábla, él világító, de vállalunk bérbe betűvágást is, valamint kirakatok díszítését, feliratozását. Mindezeket műanyag, plexi, üveg, fa és fém felületekre applikáljuk, kül,- és beltérre az igényeknek megfelelően. Fontosnak tartjuk egy vállalkozás arculatának képi, illetve grafikai elemeinek megjelenítését járműveken, reklámhordozókon, portálokon digitális nyomtatással vagy számítógépes betűkivágással.

Cardesign

Cardesign

Járműdekoráció és arculattervezés mellett plakátnyomtatást, citylight nyomtatást, reklámgrafikai tervezés-kivitelezést és betűkivágás, valamint padlógrafikát készítünk. Portfóliónkban megtalálható a mágnesfólia, a megállítótábla, különböző bannerek, roll upok és reklámtáblák, illetve cégtáblák, zászló, molinók, ponyvák gyártása. Különböző megoldásokhoz homokfúvott fólia, fényvisszaverő fólia, fluoreszkáló fólia és épületháló is választható.

Tuti menü