Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: cégtáblák - Digital [2. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: cégtáblák - Digital [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
cégtáblák, világító reklámok

cégtáblák, világító reklámok

Cégtáblák, világítóreklámok, világító betűk, reklámtáblák gyártásával és felszerelésével foglalkozom, az ország egész területén. Különféle formában és méretben, a hagyományos fénycső világítástól az energia takarékos led belső világításig, igény szerint. A világító doboz profilok széles skálájából választhat

Cook reklam

Cook reklam

Betűvágást vállalunk. Nagyformátumú fóliavágó plotterünkkel különböző fajtájú öntapadós fóliákból, lézer és CNC gépeinkkel különböző vastagságú fémekből és műanyagokból vágunk ki formákat és betűket. Az így létrehozott formákkal és betűkkel tartós és látványos kül- és beltéri térbeli dekorációkat hozhatunk létre.

CREVO - kreatív reklámok lelőhelye

CREVO - kreatív reklámok lelőhelye

A CREVO (vagyis Creative Revolution) a kreativitás terén nyújt forradalmian innovatív, és meglepően megfizethető megoldásokat. Egyedi ötletek és formabontó megoldások ? ez a krédónk. Vállaljuk reklámajándékok, konferencia kellékek, névjegykártya készítését, pólók és más ruházati termékek emblémázását, hímzését, strasszozását, valamint digitális nyomdai munkákat. Ezen kívül megrendelheti nálunk kedvenc festményének reprodukcióját is. Gépparkunknak köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon tudjuk ügyfeleink egyedi igényeit is kielégíteni. Tevékenységünk a kis szériás rendelésektől a tömeggyártásig terjed.

Csanádiné Márai Zsóka kirakatrendező

Csanádiné Márai Zsóka kirakatrendező

A szakmám szerelmese vagyok mind a mai napig így több, mint 30 év kirakatrendezés után is törekszem a maximumra és minden különösen jól sikerült munkámnak örülök. Főként ruhaneműt (női-férfi ruha, fehérnemű, sportruházat), lakberendezési tárgyakat, bijout és ékszereket valamint ajándéktárgyakat rendezek, de optikai bolt és gyógyászati felszerelés is szerepelt már a repertoáromban. Minden munkámnál fontos szempont a kirakni kívánt termék és az üzlet stílusa közti egyensúly megteremtése. Szeretem a szakmai kihívásokat, figyelem a nemzetközi és a hazai divatirányzatot, színtrendeket és ahol lehet alkalmazom is őket.

Daburan Decor (Debrecen)

Daburan Decor (Debrecen)

Ez a fogalom sokrétű, kellemes, már-már hobbiszerű munkát takar. Ami igaz is. Szakképzett feleségem, számára ez a hivatás egy nagyon komoly szakképzettséget, és odafigyelést igénylő munka. A mai világban elengedhetetlen a figyelemfelkeltő, nagy volumenű, óriás múlti reklám. Mely a dekoráció révén egy pár évtizede bárhol feltüntethető, például autón, épületeken, és bármilyen olyan felületen, ami dekorálható. Gyakorlatilag mindennek csak a megrendelő képzelete szab határt. Szakképzettség, és megbízható géppark várja szíves megrendelőnk minden kívánságát. Jelszavunk a kreativitás, képzelőerő, pontosság, és precizitás!

Dekor-Art Dekorációs és művészellátó Kft.

Dekor-Art Dekorációs és művészellátó Kft.

Üzletünk 1992-ben nyílt Kecskeméten, mely akkor az egyedüli művészellátó szaküzletnek számított a térségben. Hűséges vásárlóink talán még emlékeznek arra, hogy üzletünk egykori alapterülete a mainak csak töredéke volt. Az évek során árukészletünk, termékkínálatunk vásárlóink igényeivel együtt nőtt, fejlődött. Folyamatosan figyelembe vesszük az aktuális, igényeknek megfelelő újdonságokat, azok megjelenését, és lehetőségünk szerint fejlesztjük kínálatunkat. A bolt profilja több arculatú: művészeti, hobbi és dekorációs alapanyagok forgalmazásával egyaránt foglalkozunk. A művészeti kellékek között megtalálhatja a kezdő- és művész vásárlóközönség a neki megfelelő minőségi kínálatot: olaj-, akril- és akvarellfestékek, adalékanyagok, festőszerek, ecsetek, feszített és feszítetlen festővásznak, művészpapírok, tömbök, mappák és további eszközök széles választéka várja az alkotni vágyókat. Dekorációs alapanyagok terén nagyon fontosnak tekinthető az elmúlt néhány év. Hazánkban is megjelentek a különféle hobbi technikák (üveg-, selyem-, porcelán- és textilfestés, szalvétaragasztás), melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hétköznapjainkban is. Ezekhez megtalálható szaküzletünkben a különféle dekorfestékek ( akril-, textil-, selyem-, üveg-, üvegmatrica- és porcelánfestékek ) széles színválasztéka.

Dekor-El Dekorációs Műhely (Debrecen)

Dekor-El Dekorációs Műhely (Debrecen)

Cégünket 1982-ben Kovács Lajosné alapította egyszemélyes vállalkozásként. Kezdetben a számítástechnika berobbanása előtt címfestéssel foglalkoztunk, mely a cégtáblák kézi elkészítésének hagyományos módja. A technika fejlődésével lépést tartva 90-ben megvásároltuk első számítógépünket és fóliavágó plotterünket. Ezek az eszközök nagy mértékben növelték termelékenységünket és igen precíz kivitelezést tettek lehetővé. A folyamatosan növekvő igények hatására családi vállalkozássá bővültünk és két dekorációs műhely kialakítására került sor. A dinamikus növekedés szükségessé tette a cég működési formájának megváltoztatását és 1997-ben megalapítottunk a jelenleg is működő Dekor-el Bt-t. A cég ekkor már két tulajdonossal működik tovább: Kovács Lajosné és lánya Gáspárné Kovács Angelika. Folyamatos műszaki fejlesztés egyik meghatározó lépcsőfoka volt 2001-ben egy nagyformátumú digitális nyomtató megvásárlása. Műhelyünk 2004 nyaráig a Debrecenben a Kincseshegy utcán volt megtalálható, majd ekkor új telephelyre költöztünk. Az új telephelyen udvaron kialakított kiváló parkolási lehetőségekkel várjunk régi és új ügyfeleinket. 2006 decemberében a nagyformátumú nyomtató cseréjére került sor, így még szélesebb nyomtatásra vágásra és élethű színek megvalósítására van lehetőség.

Dekoráció rendezvényre hajtogatott lufiból Bon Zsúr Bohóctól

Dekoráció rendezvényre hajtogatott lufiból Bon Zsúr Bohóctól

Esküvőre, rendezvényre, összejövetelekre dekoráció elkészítésében közreműködést vállalunk. Lufivirágok, lufiállatkák, lufijárművek Bon Zsúr Bohóctól. Egyéni kéréseket is teljesítünk, mert lufiból amit el lehet készíteni, mi elkészítünk. Részletek és egyeztetés a 0620-926-1010 telefonszámon. Igény esetén: Minden gyermekrendezvény legsikeresebb része a lufihajtogatás: tacskó, uszkár, kisegér, cica, nyuszi, hattyú, maci, elefánt, papagáj, pillangó, oroszlán, méhecske, kismalac vagy ló, a legöregebb dínó, és még sok színes luficsoda, amit a gyerekek hazavihetnek ajándékba. Nagy létszám esetén, ha kevés idő áll rendelkezésre, előre elkészítjük a lufifigurákat.

Dekoratőr iskola

Dekoratőr iskola

A nagy múltú Dekoratőr Iskola képzése. Ennek köszönhetően a dekoratőr képzés mind a munkaerőpiac, mind a felsőoktatási továbbtanulás tekintetében az ország legsikeresebb képzése. Az elmúlt ötven év dekoratőr képzéséből indult az ország képző- és iparművészeinek jelentős hányada, valamint a munkaerőpiac szinte minden szegmensében megtalálhatóak a Dekoratőr Iskolában végzettek. Az összevont iskola változatlan feltételekkel és minőségben várja a jelentkezőket.

Hirdetés
Dekoratőr szakképesítés

Dekoratőr szakképesítés

OKJ-szám: 54 211 04, Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoport számára emelt szintű szakképesítés, melyre mesterszakma épül. Egyéb művészeti foglalkozások (FEOR 3729), címfestő (FEOR 7521) vállalkozás működtetésére alkalmas. A képzési idő főszakképesítés esetén 2 év, felnőttképzésben legfeljebb 3600 óra. Iskolai rendszerben és felnőttképzésben is tanulható. Szükséges iskolai végzettség: érettségi.

Dekoratőr tanfolyam

Dekoratőr tanfolyam

A kereskedelmi cégek, áruházak, vállalkozások, idegenforgalmi és vendéglátó vállalatok, állami, önkormányzati, kulturális intézmények stb. részére. A megrendelői elképzeléseknek (marketing célnak) megfelelő külső és belső dekoratőri látványtervek (eladáshelyi reklám) tervezése, készítése, a kivitelezés megszervezése, a szükséges installációs anyagok beszerzése, megrendelése, elkészítése vagy elkészíttetése. A kivitelezés kirakatrendezői, árurendezői munkáinak tervezése és kivitelezése.

Dekorkommandó

Dekorkommandó

Autódekoráció (tervezése, előkészítése, vágása, nyomtatása, felületkezelése - laminálás, lakkozás - applikálása Digitális nyomtatás (tervezése, előkészítése, nyomtatása, formára vágásá (i-cut), applikálása stúdiónk területén, helyszínen, akár alpintechnikával) Plottervágás (tervezése, előkészítése, vágása, applikálása stúdiónk területén, helyszínen, akár alpintechnikával) Tervezés, autódekroációs szabásminta készítés (tervezése, előkészítése) Tanácsadás (3M applikációs tréning)

Dekorszövetség

Dekorszövetség

Magyarországon a Boldog Békeidők korában Mi jellemezte Szeged városát ebben az időszakban? Segítségül: erre az időszakra tehető az első igazi kirakatok megjelenése Magyarországon. A korszak jellemzői a polgárosodás kialakulása, a millenniumi rendezvények, építészeti bravúrok, mint a Reök-palota, nagyáruházak épülése, Lechner Ödön, Ybl Miklós munkái; Benczúr Gyula, Munkácsy Mihály alkotásai; megjelenik a fotózás, a napernyő, a kerékpár, az omnibusz, a hirdetőoszlop stb.

Dekortár - Digitális nyomtatás

Dekortár - Digitális nyomtatás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre. Nincsen közvetítő, reklámügynökség, így közvetlenül és maradéktalanul hozzánk kerül a munkával kapcsolatos összes információ, ezzel Ön időt és energiát takarít meg, és nem mellékesen a költségeit is csökkenti.

Deluxer grafikai stúdió

Deluxer grafikai stúdió

Rendezvénydekorációk és konferenciaanyagok: Amennyiben konferenciákon, vagy cége rendezvényein partnerei értékelik cége egyedi megjelenését, s Önnek kreatív ötletekre van szüksége, illetve arra, hogy a költséges kivitelezés előtt már látványterv alapján tudjon dönteni egy ötlet megvalósulásáról úgy mi szakértő segítséget tudunk nyújtani ebben.

Dicentra (Budaőrs)

Dicentra (Budaőrs)

A figyelemfelkeltés eszköze a dekoráció. Minél nagyobb a mérete, annál hatásosabb reklámeszközként viselkedik. Szezonális engedményeket, újdonságokat, bolti megnyitást egyaránt érdemes reklámozni. Budaörs cégei, Budaörs lakossága bátran fordulhat hozzánk, hiszen minden igényt kielégítenek minőségben és méretben egyaránt megvalósítunk bármilyen dekorációt. A Dicentránál, reklámtábla, plakát, molinó, kirakatfelirat, betűvágás, autómatrica, padlódekoráció, padlómatrica, hűtőmágnes, 3d betű, ledes fényreklám, cégtábla, neonreklám és egyéb nagyméretű reklámeszközök szívesen készíttetnek! Tekintse meg árainkat, amelynek filozófiája a minimális haszonkulcson és a nagy mennyiségű munkán alapszik. Megrendelőink magas számának köszönhetően általában reggel 8-tól este 7-ig dolgozunk, hogy a határidőket betartva a munkát időben elvégezhessük. Döntsön most, és mi a kívánt dekorációt megtervezzük, legyártjuk, kihelyezzük. Budaörsi dekorációs munka esetén a kiszállás ingyenes.

Digital Expo

Digital Expo

DigitalSignage Fórum és SignExpo és új társkiállításként 2010-ben GINNT EXPO A 2008. évi első közös megrendezést követően a DIGITALEXPO és a SignExpo idén ismét párhuzamosan kerülnek megszervezésre szeptember 15-17. között a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvénycsokor ez évben kibővül a GINNT EXPO kiállítással, melynek a vonalkód- és jelöléstechnika témakörökön túl 2010-ben kiemelt témája a MobilCom. A sikeres első DIGITALEXPO szakvásárt követően továbbra is az egymásra épülő folyamatok komplex rendszerének bemutatása a célunk. Ennek érdekében tovább bővítjük a rendezvény tematikáját: Digitális Iroda és infokommunikáció, Címkegyártás és csomagolástechnika, Környezettudatos megoldások

Tuti menü