Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Digitális - Hab [3. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: Digitális - Hab [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Digitális nyomda - Toma Print

Digitális nyomda - Toma Print

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként, ami azóta betéti társasággá nőtte ki magát. 8 éve foglalkozunk reklám feliratozással és egyedi reklám- tárgyak gyártásával. 2004-ben digitális nyomdai szolgáltatással bővült kínálatunk. Megalakulásunk óta célunk, hogy a legmodernebb technikai eszközökkel rendelkezzünk, így megrendelőink igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni akár az egy darabos rendelésektől a több száz darabos projektekig. Fő profilunk az egyedi reklámajándék készítése, sportruházatok, céges ruházatok, molinók feliratozása, reklámok készítése magánszemélyek, valamint sportegyesületek, vállalkozások és cégek részére.

Digitális nyomtatás, molinó és sok más

Digitális nyomtatás, molinó és sok más

Ha egy hatásos, látványos és célratörő reklámkampányt szeretne lebonyolítani, akkor kérjen fel minket a kivitelezésre, megtervezésre. Reklámeszköz rendelésén gondolkozik? Szeretne jól látható és feltűnő eszközt cége, szolgáltatásai, termékei számára? Nálunk megteheti ezt! Minden alkalomra hasznos és szembetűnő reklámeszközeinkkel állunk a rendelkezésére, legyen az kiállítás, sportrendezvény, vásár, vagy egyéb rendezvény. Minőségi eszközök felhasználásával dolgozunk és készítjük el az Önnek megfelelő reklámeszközt.

DisplayABC - Nyomtatás - Display - Dekoráció

DisplayABC - Nyomtatás - Display - Dekoráció

Nyomtatás névjegytől az óriásplakátig, plakáttól a művészi nyomatig. Tekercsestől az ívesig, közvetlenül a táblára is tudunk nyomtatni, ha kell fehér színnel is! Reklámeszközök igény szerint olcsó rollup, popup, sajtófal vagy akár teljes, elegáns kiállítási stand építése. Dekoráció tervezés, kivitelezés, felhelyezés. Matrica kirakatra, autóra, repülőre, hajóra és egyéb járműre is. Táblakészítés pályázatokhoz, cégtáblának A DisplayABC-ben minden egy helyen, amire cégének szüksége lehet az arculatához.

Díszlet és Design

Díszlet és Design

Rendezvény dekoráció: Rendezvényeken még hálásabb a dolgunk. Ott a dekoráció szerves egységet képez a kommunikálni kívánt tartalommal. Körbevesz, keretet ad, átlényegít. Segít ellazulni, áthelyezni magad a mindennapokból. És ha nincs konkrét üzenete, csupán annyit ér el, hogy jól érzed magad a díszletek között, az számunkra bőséges elismerés. És nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a jó benyomások mélyebbre ágyazódjanak. A téma számtalan. És ha a határ a csillagos égnél pár kilométerrel azért lejjebb is van, még így is bőséges a tárházunk. Földrészek, népszokások, történelmi korok, ünnepek, tájak, évfordulók, évszakok, napszakok, asztrológia, mesevilág, filmek, építészeti korok, művészetek, amiket eddig megjelenítettünk, nem beszélve azokról a dekorációs témákról, amiket eddig nem dolgoztunk fel, de neked esetleg már eszedbe jutott.

Dr. Dekor (Szombathely)

Dr. Dekor (Szombathely)

Komplett megoldást kínálunk nyomdai és dekorációs munkákra a tervezéstől a kivitelezésig már névjegykártya mérettől az óriásplakát felületen át az autó dekorációig. Vállaljuk autódekoráció, betűkivágás, vinyl nyomtatás, névjegykártya tervezését, nyomtatási feladatokat, szórólap tervezést. Készítünk esküvő dekorációt, rendezvény dekorációt. A plasztikus betű vágás mellett ponyvanyomtatást, táblakészítést, dekorációs falfestést, címke készítés és kirakatrendezés is vállalunk.

Egyéb marketing eszköz hírek a Kreatív Online-on

Egyéb marketing eszköz hírek a Kreatív Online-on

Ambient média, gerilla marketing, street art. Cikkek, hírek, információk az ambient médiáról, szokatlan médiafelületekről. A magyarországi marketinggel foglalkozó kreatív szakma havi lapjának színvonalas honlapja. Napi frissítésű hírekkel, pezsgő, látogatott fórummal. Rovataink tartalmazzák a média, marketing, pr és reklám világával kapcsolatos legfrissebb szakmai híreket.

Eiger Ipari Alpin

Eiger Ipari Alpin

Az Eiger Ipari Alpin a Budapest Vörösmeteor barlangkutató szakosztályának Vass Imre csoportjának tagjaiból alakult. A barlangkutatást 1972-tol folytattuk. Fő kutatási területünk az Aggteleki Karszt, azon belül is az Alsó hegy. A csoport nevéhez fűződik a Szögliget területén található Csörgőlyuk Barlang feltárása. Jelenleg a barlang nem látogatható, mert a környék településeinek az ivóvíz ellátását oldották meg a barlangban található patakból. Első munkánk a Vass Imre barlangkutató csoporthoz kapcsolódik. Az utazásokhoz és a felszerelésekhez az anyagiakat az alpinista munkákból teremtettük elő, amit hétvégenként végeztünk el.

Esküvőicsoda

Esküvőicsoda

Vállalkozásunk azzal a céllal, és szemlélettel működik, hogy az ifjú, házasulandó pár válláról levegye azt a terhet, mint például az esküvő helyszínéül kiválasztott terem díszítése, az összhang, a hangulat, és a meghittség megteremtése. Vállaljuk esküvői helyszínek bel,- és kültéri dekorálását! Munkáink kivitelezése során kiváló minőségű anyagokat használunk, melyhez dekoratőreink gyakorlatiassága és fantáziája párosul! Ugyanakkor üzletpolitikánk egyik alappillére, hogy az ifjú pár kéréseit, kívánságait mindig szem előtt tartva tervezzük meg a dekorációt?Ön megálmodja, az ?esküvőicsoda? kivitelezi!

Fóliavágás

Fóliavágás

Egyedi autó, és motordekoráció tervezése, kivitelezése, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Matricapótlás motorokra, robogóra, quadra, hajóra, munkagépekre, stb..

Hirdetés
Fóliázás

Fóliázás

A Pusztai Reklámfestés 1979-ben családi vállalkozásként indult, mely időközben a megváltozott követelmények tükrében a Dekor-a Team Kft-vé alakult. A több mint harminc éves tapasztalatunk alapján foglalkozunk, autó-, dekor- és épületfóliázással, digitális nyomtatással, számítógépes fóliakivágással készített reklámfeliratok, kirakat-, és kiállítási dekorációk, műanyag, fém, és világító reklámtáblák, térhatású betűtestek valamint nyomdai és szitanyomással készített névjegykártyák, szórólapok tervezésével és kivitelezésével. Az általunk gyártott termékekhez kizárólag professzionális, elsősorban 3M, kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel, melyekre 4-10 év garanciát vállalunk. Elsődleges célunk a megrendelőink megelégedettsége és a hosszútávú együttműködés. Köszönettel vettük érdeklődését, bízunk benne, hogy a közeljövőben az Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

GBAM Reklámépítészet

GBAM Reklámépítészet

Cégünk, a Gbam Partners Kft. a reklámépítészet szakértője! Teljes körű reklámépítészeti megoldások, kültéri és beltéri információs pultok tervezése és kivitelezése, épületek finomlemezes burkolatának gyártása és szerelése, valamint Pos anyagok tervezése és kivitelezése tartozik a Gbam reklámépítészeti cég tevékenységi körei közé. Tekintse internetes oldalunkat részletes tevékenységeinkért, munkatársainkért és elérhetőségeinkért. Reméljük, Önt is nemsokára partnereink között tudhatjuk a Gbam Partnersnél!

Gege ponyva (Tatabánya)

Gege ponyva (Tatabánya)

Nagy dekorációs alapanyag és szolgáltatási palettánknak köszönhetően, teljes körű kivitelezésben vállaljuk üzlethelységek külső- és belső dekorációs és információs kivitelezését. Többfajta dekorációs technikát tudunk ajánlani ( világítótábla, 3D betűk, fényreklámok, gravir üvegfóliázás, stb. ) és ezzel minél színesebbé varázsoljuk megrendelőink székhelyeit, portáljait, büféit, üzleteit. Látványtervekkel és ingyenes szakmai tanácsadással próbáljuk megtalálni a várt elképzelést, majd kivitelezzük a megrendelt munkát. Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat, árajánlatunkat! A dekorációkra 1 év garanciát vállalunk!

Gömöri Dekor (Szfv)

Gömöri Dekor (Szfv)

Akármerre járunk, különböző formában vesznek minket körül a reklámok a legkisebb matricáktól, a hatalmas házfalakat betöltő hirdetésekig. Egyre elterjedtebb az járművekkel való népszerűsítés, akár személygépkocsiról, akár teherszállító autóról van szó, mely amellett, hogy kedvező áron előállítható, rengeteg technikát ölel fel, így a képzelet határait átlépve bármi kivitelezhető. Teljes vagy részleges, szabályos vagy egyedi formájú, egyenletes vagy egyenletlen felületre is felragasztható, nyomtatható a több éves tartósságú kép, szöveg. A teljes járművet lefedő fólia amellet, hogy nagy felületű reklámhordozó, védi is a felszínt, így eltávolítás után az eredeti fényezést látjuk viszont.

Grafika, a nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok forgalmazója

Grafika, a nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok forgalmazója

A Grafika Kereskedelmi Zrt. nyomdaipari alap- kellék- és segédanyagok nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Képesek vagyunk egy nyomda valamennyi igényének kielégítésére, mind a formakészítési, nyomtatási és kötészeti területeken, a jól bevált hagyományos módszerek mellett a legújabb technológiákhoz kapcsolható termékekkel is. Stratégiai termékeink közé tartoznak többek között a nyomólemezek, festékek, nyomtatáshoz szükséges vegyszerek, kötészeti ragasztók, borítóanyagok. Cégünk egyedülállóan széles kínálata az általános termékeken kívül lehetőségeket teremt a különleges technológiákat alkalmazó partnereink kiszolgálására is. A legfontosabb beszállítóink között olyan világhírű cégek szerepelnek, mint a Planatol, Sun Chemical, Day, Kodak, BN. Elmondhatjuk, hogy a nyomdaipart kiszolgáló hazai cégek között a legszélesebb kínálattal és az egyik legjelentősebb forgalommal bírunk. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel, korszerű termékekkel, hatékony rendelés-kezeléssel, a kiszállítás optimalizálásával, teljes körű műszaki segítségnyújtással tudjunk megfelelni partnereink igényeinek, legyen szó a legnagyobbakról vagy egy kis családi vállalkozásról.

Grafikashop.hu - faldekoráció és üvegfólia dekoráció

Grafikashop.hu - faldekoráció és üvegfólia dekoráció

Otthonos lakókörnyezet kialakításához elengedhetetlen a megfelelő lakásdekoráció. Grafikashop webáruházunkban az alábbi termékeket forgalmazzuk: falmatrica, faldekoráció, faltetoválás, üvegfólia dekoráció, stb. A fal-, és üvegmatricák nagy előnye, hogy néhány perc alatt feldobhatod velük az otthonodat, miközben elérhető áron juthatsz hozzájuk, és ami talán még ennél is jobb hír: kézügyesség hiányában is könnyű a felhelyezésük. Ha nem tudsz dönteni a sok minta közül, küldd el nekünk saját elképzelésed, és mi kinyomtatjuk neked.

Grafix Dekor (Dunaharaszti)

Grafix Dekor (Dunaharaszti)

Cég- és reklámtáblák, világítós táblák, megállító, irányító, információs táblák, ártáblák, menütáblák stb. készítése. Autófeliratozás, dekorálás, számítógépes grafikai tervezés. Többek között logók, emblémák, címkék, termékcsomagolás, névjegykártyák, prospektusok, meghívók, plakátok stb. tervezése, kivitelezése. zászlók, molinók, bannerek készítése. Matricák öntapadós fóliára digitális nyomtatással, szitázással kül- és beltéri információs és irányítótáblák, kirakatok, üzletportálok feliratozása, külső dekorálása.

Hab Plastic Betűvágás

Hab Plastic Betűvágás

Digitális nyomtatás kültéri és beltéri felhasználásra 2500mm szélességig új oldószeres DGI nyomtatót állítottunk üzembe. Ezzel új lehetőségek nyíltak a kültéri nyomtatásban, amelyek abban rejlenek, hogy laminálás nélkül is hosszú élettartamú nyomatok készíthetők. Kibővült a választható nyomathordozók skálája, valamint kitolódtak a méretbeli határok is 2500 mm szélességig. A nyomtató 300, illetve 720 dpi felbontással tud nyomtatni, amely kisebb méretű plakátoknál is optimális.Amennyiben nagyobb plakátokra lenne szüksége, ilyenek például az óriásplakátok, citylight, járműreklám, épületháló, autóponyva stb azt is megoldjuk gyorsan.

Tuti menü