Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Maja - P&T [5. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: Maja - P&T [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Maja dekoráció

Maja dekoráció

Szakmai tapasztalattal és gyakorlattal tervezünk és készítünk rendezvényeken dekorációt, legyen az vállalati, vagy magánrendezvény, ünnepség, sportnap, születésnap, esküvő, szabadtéren, vagy teremben rendezve. Elkészítünk táblát, üdvözlő feliratot, asztaldíszítést, textildíszítést, virágkompozíciót, virágkaput.

Mano dekorációs festés

Mano dekorációs festés

Dekorációs festés. Mindennapjaink során rengeteg olyan anyaggal és falfelülettel találkozhatunk, melyek dekorálhatóak. Az almenükben található képek erre adnak példát irodától az üzlethelyiségig, hálószobától a fürdőszobáig, gyerekszobától a játszóházig.

Marell Dekor

Marell Dekor

A színes, különböző vastagságú műanyag (habosított PVC) lemezek nagyon közkedveltek, hiszen a dekoráció ezernyi területén használhatóak. UV álló képességük kültéri felhasználásra is alkalmassá teszi őket. A lemezek anyagukban színezettek, nem fakulnak, jól fóliázhatók, vághatók és ragaszthatók, valamint melegen szépen hajlíthatók is.

Marschall Design

Marschall Design

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így igen olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külö e célra kifejlesztett rugalmas fóliát használunk. Széles formátumú (123 cm) vágógépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen dolgozunk.

MDekor (Nyékládháza)

MDekor (Nyékládháza)

Elsődleges tevékenységünk a betűvágás, illetve a fóliadekor, mely segítségével, reklám- illetve cégtábla készítése, autó, motor, hajó, kamion dekorálását, feliratozását is vállaljuk. A kirakatdekoráció az üvegtől a teljes berendezésig. Alkalmi, illetve ünnepi üvegdekorálások, figyelmeztető- illetve útbaigazító táblák készítését is vállaljuk. Gyártunk utánvilágító rendszereket irodaházakba, parkolóházakba, üzletekbe, plexivel, üveggel illetve feszített fóliával. Kül- és beltéri dekorfestések, modern alakzatok, formák kialakítása révén kölcsönzünk új külsőt vállalkozása számára. .

Melior Kft

Melior Kft

Fő tevékenységünk feliratkészítés öntapadós fóliából, de az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a dekoráció készítés bármely területén képesek vagyunk a megrendelő igényeit megvalósítani. Tevékenységeink: dekoráció készítés, kiállítási standfeliratok, autó, kamion dekoráció, helyszíni ragasztás, 4 szín color képek készítése Reklámtáblák, műanyag és fém táblák, kis- és nagyméretű táblák vasszerkezettel, világító táblák (plexi és feszített fóliás kivitelben), óriás molinó és háló készítés (négyszíncolor képpel is), szitanyomás, matrica készítés nagyobb példányszámban (35x50cm-ig), poló szitázás, stb, sikerült számos nagy cég bizalmát elnyernünk, így a megrendelőink közé sorolhatjuk a következő cégeket: Danone, panasonic/Technics Hungary, Basys Kft. (Pioneer) Huntraco Rt., Toyota Pest, Dtz Hungary Kft., Ing Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft., Healey∓aker Richard Elis, Mark Consulting, Dunlop Gumiabroncs Ker. Kft., Magyar Nemzeti Galéria, Magyar Könyvklub Volvo Autó Valent Kft., Hungrana, Princess Pékség, Cib Bank, Danubius Hotel, Braunion Rt., Flp Hungary.

Micro-Lib reklámstúdió (Dunakeszi)

Micro-Lib reklámstúdió (Dunakeszi)

Digitális, széles formátumú nyomtatás: Munkáink megvalósításához magas minőségű gépparkot üzemeltetünk. Hat darab széles formátumú nyomtatónk lehetővé teszi, hogy minőségben, előállítható méretben, termelési kapacitásban rugalmasan eleget tudjunk tenni megrendelőink elvárásainak. Gépeink minősége, termelékenysége, a felhasználható nyomathordozók sokfélesége (öntapadók, papírok, filmek, átvilágíthatók, textilek, ponyvák, hálók stb.) ezáltal a reklámigények széleskörű kielégíthetősége biztosíték a sikeres promócióhoz.

Millernyomda - Szitanyomás

Millernyomda - Szitanyomás

Valami egyedit és kreatívat szeretnél alkotni, amivel könnyen meglepheted gyermeked, párod, szüleid, vagy bárkit? Az egyik legjobb megoldás erre az ún. szitanyomás, amely talán a legtökéletesebb módszer egyéni ajándékok kivitelezéséhez! Ha részletesebb információt kívánsz kapni a szitanyomás és pólónyomás folyamatáról kérlek tekintsd meg weboldalunkat!

Mobildisplay.net - Online magazin

Mobildisplay.net - Online magazin

A mai világban már nem elég, ha sikeres vállalkozásunk van, a színvonalat fenn is kell tartani. Nem veszhetünk bele a cégek süllyesztőjébe azzal, hogy elfelejtenek minket, erre pedig a legjobb módszer a reklámozás, hiszen így rengeteg emberhez juthat el a kellő információ, és fenn maradhatunk a jól kiérdemelt helyünkön ? a csúcson. A reklámozásnak ma már számos típusa lehet, hirdetőtáblák, szórólapok, LED táblák, bannerek, sőt, ma már pólóra vagy ajándéktárgyakra is nyomtathatunk, így még több helyre eljuttatva cégünkről a kellő információkat. Tekintse meg a Mobildisplay weboldalt, ahol mindent, amit csak tudni kell a reklámozásról, megtalál ? méghozzá egy helyen!

Hirdetés
MobilPresent Kft. - Dekorációs kellékek, összecsukható mobil reklámeszközök

MobilPresent Kft. - Dekorációs kellékek, összecsukható mobil reklámeszközök

CÉGÜNK AZ MOBIL INSTALLÁCIÓK SPECIALISTÁJA. Cégünk termékei olyan összecsukható és könnyedén hordozható speciális reklámállványok, amelyeket reklám illetve marketing céllal alkalmazhat rendezvényein. Alkalmazásuk feltűnően látványos hatást eredményez, így a célcsoport fele közvetített marketingüzenet, sokkal jobb hatásfokkal adódik át, és rögzül. Hatékony és praktikus látványelem mindenhol, legyen az kiállítás, promóció, termékbemutató, vagy eladáshelyi marketing. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, X Banner, Flying Banner, L Banner, zászlórúd, prospektustartó állvány, információs pult, promóciós pult, kóstoltató pult, kínáló pult, megállító tábla, stb? Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók. Mivel összecsukott állapotukban kis helyen elférnek, így a rendezvények közti időszakokban könnyen tárolhatók. Gyakran jelentkezünk új megoldásokkal, így felelve meg a változó kihívásoknak. Megrendeléseit saját készletről azonnal szállítjuk. ÉLJEN A LEHETŐSÉGEIVEL. MI BIZTOSÍTJUK HOZZÁ A PROFI HÁTTERET.

Molinó

Molinó

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a 'frontlit' változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

Molino

Molino

Széláteresztős anyag, építési háló, védőháló, zászló, reklámháló. Állványra, kerítésre, kültéri, vagy egyedi beltéri megjelenésekhez. Az anyagok lyukacsos jellegének köszönhetően könnyebb, illetve biztonságosabb minden olyan helyen, ahol nincs a banner mögött felület. 110-330 g/m2 beltéri - kültéri lobogó vagy mesh háló műanyag alapanyagú, normál felbontású digitális nyomtatással készülő, reklámhordozóink tartoznak ide.

Nyomda

Nyomda

A Re-noir Kft. 1993-ban alakult, s fő feladatunk a nyomdaipari szolgáltatások teljes körű ellátása. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy a nagyobb megrendelések mellett az egyedi igényeknek is teret adjunk (pl.: lézerfóliára történő négyszínnyomtatás utáni fóliázás, lézergravírozott meghívó, flokkolás, kültéri minőségű akasztóval ellátott habkarton plakát kasírozása...stb.). Cégünk folyamatosan halad a korral, s igyekszünk minden új elképzelést és technikát megvalósítani. Mindemellett igyekszünk óvni a minket körülvevő környezetet, hogy az általunk termelődött hulladék ne tegye azt tönkre. Ezért igyekszünk, hogy a felhasznált segédanyagok környezetkímélő összetételűek legyenek, valamint a szennyeződött géptisztító rongyokat környezetvédelmi zsákokban gyűjtjük , melyet környezetvédő módon semmisít meg - az erre a feladatra szakosodott - Novum Környezetvédelmi Kkt.

Nyomdaker, a dekortárs

Nyomdaker, a dekortárs

Cégünk 1989-ben alakult elsőként Magyarországon és az alapítás óta a dekorációs reklámalapanyagok forgalmazására szakosodott. A Nyomdaker Kft. mára piacvezetővé nőtte ki magát ebben a piaci szegmensben a direkt és viszonteladóin keresztül történő értékesítésének köszönhetően. Üzletágaink: Fóliák és dekorációs eszközök, Reklámhordozó anyagok, Ipari termékek, Információs rendszerek, Nyomtatható anyagok, Gépek és tartozékok. Kollégáink többéves tapasztalattal rendelkeznek és szakmai tudásukkal, rugalmas, ügyfélközpontú szemlélettel támogatják Ügyfeleinket a közös sikerek elérésében.

Orange Dekor (Gödöllő)

Orange Dekor (Gödöllő)

Cégünk, már több éve a minőségi termékek és szolgáltatások elkötelezettjeként áll az ügyfelei rendelkezésére. Bárhol is működjön az Ön cége, biztosíthatjuk, hogy személyre szabott ajánlataink, magas színvonalú és minőségű szolgáltatásaink, minden igényét tökéletesen kiszolgálják. Grafikusaink magasan képzettek, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik bármikor készséggel állnak rendelkezésére. Logó tervezés, céges arculattervezés, névjegykártyák, dekorációs munkák, meghívók, óriásplakátok, webdesign és még számos minőségi szolgáltatással állunk rendelkezésére. Mindez egy kézben, kiváló ár-érték aránnyal, megkönnyítve az Ön munkáját.

OS Alpin - Alpintechnika

OS Alpin - Alpintechnika

Cégünk vállalja reklámtáblák, molinók, világító táblák kihelyezését, szerelését, ipari alpintechnika alkalmazásával. Ipari alpinistáink biztonságos, gyorsan dolgoznak, nagy tapasztalattal rendelkeznek különböző szerelési munkák terén. Az alpintechnika nagy előnye, hogy alkalmazásával költséget és időt takaríthat meg. Egy reklámtábla, molinó kihelyezése például kosaras autóval, annak bérleti díja miatt is drágább, de a forgalom akadályozása miatti díjak tovább szaporítják a költségeket. Látogasson el honlapunkra, nézzem meg referenciáink és győződjön meg róla, hogy cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik alpintechnikai munkák terén.

P&T Plasztik - Quinn Plastics képviselet

P&T Plasztik - Quinn Plastics képviselet

Társaságunk a P&Plasztik Kft 2006-ban alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló gazdasági társaság. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója) magyarországi akkreditált partnereként kiváló minőségű, de elérhető áru műanyag lapokkal lássuk el a magyar építőipart, reklámipart és lakossági piacot. Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak. Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás...), nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.

Tuti menü