Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Panton - Reklámajándékok [6. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: Panton - Reklámajándékok [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Panton Dekoráció

Panton Dekoráció

1986 november 17-én nyílt első üzletünk, igen mostoha körülmények között. Az akkori TAX-COOP néven elhíresült dekorációs üzlet, mely a Thököly út 131/b alatt kezdte tevékenységét. Ebben az időszakban (a szakma bizonyára emlékszik) öntapadókhoz és szitafestékhez jutni szinte lehetetlen volt. Talpon maradás csak úgy volt lehetséges, hogy az országban lévő összes nyomdából és a létező összes lehetséges helyről az elfekvő készleteket felvásároltuk. Ez tartott 1988-ig, minek után hamarosan meghozták a döntést az import áruk liberalizációjáról. Ettől kezdve kicsit könnyebben ment az áru beszerzése, mivel az akkori nyomdaipari grafika már rugalmasabb értékesítéssel állt vevői rendelkezésér e. Második üzletünk már kicsit könnyebb körülmények között nyithatott meg, a Déri Miksa utca 6-ban, Panton néven. 1991-ben harmadik üzletünket is megpróbáltuk elindítani a Korponai utca 18. szám alatt Panton Áruház néven. Miután ilyen fiatalos lendülettel vettük az akadályokat, 1992-ben megszülethetett a Rumbach Sebestyén utca 15. szám alatti Panton Üzletközpont. Árukészletünk majd teljes választékot tudott biztosítani vásárlóközönségünk számára, melyben többek között szerepelnek műnyomó papírok, kartonok

Paralel GM műanyag lapok

Paralel GM műanyag lapok

A sikodur emelt ütésállóságú (High-Impact-Poly-Styrol = HIPS) lapok felülete kiválóan dekorálható, nyomtatható és szitázható. A lapok könnyen megmunkálhatók, és jól hőformázhatók. Kültéri alkalmazásuk nem javasolt, mert az anyaguk nem UV stabilizált - ezért a napsugárzástól pár év alatt besárgulva tönkremennek.

Partydekor áruházi dekoráció

Partydekor áruházi dekoráció

Szezonális áruházi dekoráció - áruházi dekoráció: szezonális dekoráció, állandó felületek, karácsonyi díszek, hangulatelemek, légtérben, falon, alpintechnikával. Nincs megközelíthetetlen és dekorálhatatlan felület. Álmodja meg dekorációját és (tényleg) megvalósítjuk.

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Pdf Grafikai Studió és nyomda

A PDF Nyomdaipari Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. Igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatás csomagot nyújtani. A nyomda mellet kiegészítő tevékenységként cégünk ajándéktárgy és A4-es papír forgalmazással is foglalkozik.

Pentacol

Pentacol

Automatikus feliratszerkesztő programunk segítségével bármilyen egyedi szöveget könnyedén készíthet! Többféle betűtípus és fólia áll rendelkezésére: általános dekorfólia, fényvisszaverő fólia, valamint pólóra vasalható flokk anyagok. Rengeteg szín közül választhat és a méret beállítása után, máris látja az árajánlatot.

Pharma design

Pharma design

Mi is a kirakat? Definíció szerint: az eladás helyéhez kapcsolódó, az üzletet, és az ott árusított termékeket reklámozó eszköz. De a kirakat sokkal több ennél! A kirakat egy olyan csatorna, ami összehozhatja az embereket az eladóval. A kirakat egy olyan kommunikációs felület, ami megszólítja az embereket. A jó kirakat pedig azt mondja az embereknek, hogy az üveg túloldalán megtalálod azt, amire szükséged van. A jó kirakat emlékeztet, hogy nekem az ott látott termékre szükségem van, és itt a remek alkalom, hogy az enyém legyen. Egy karnyújtásnyira van tőlem.

Plakát-matrica

Plakát-matrica

Ha reklámozni szeretné cégét, termékét, vagy szolgáltatását, megfelelő eszközt kell hozzá választania. Cégünk vállalja molinók készítését, matricák és plakátok nyomtatását, valamint reklámajándékok emblémázását is. Ha kimagasló hatást szeretne elérni, akkor hívjon bennünket, mi gyors és pontos munkát végzünk rövid határidővel. Az általunk tervezett és gyártott eszközök segíthetnek Önnek könnyebben eljuttatni az információkat a célközönségéhez azzal, hogy figyelemfelkeltő szövege, mintája és színe kiemeli a környezetéből és megkülönbözteti a versenytársakétól.

Polisztirol, habosított pvc

Polisztirol, habosított pvc

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk

PopnRoll

PopnRoll

A PopnRoll csapata hordozható kiállítási eszközök és reklámeszközök online forgalmazásán kívül - többek közt - digitális nagyformátumú nyomtatásban és egyedi kreatív koncepciók kialakításában nyújt segítséget. Webáruházunkban padló display-ek, szórólap tartók, rollup-ok, promóciós pultok, valamint zászló banner-ek és figyelmeztető táblák széles kínálatából válogathatsz. Az állandóan frissített raktárkészletnek köszönhetően rövid határidővel dolgozunk, ráadásul kreatív grafikusainknak az sem jelent problémát, ha nincs ötleted a megjelenésre. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor látogass el weboldalunkra, ahol tájékozódhatsz további termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Hirdetés
Printexpo

Printexpo

Űjdonságokkal, tartalmas szakmai programokkal jelentkezik a nyomdaipar informatív nemzetközi fóruma, a Printexpo. A 14. alkalommal megnyíló kiállításon a nyomdaipar piacvezető vállalkozásai jelentős számban jelen vannak. A rendezvény nemcsak az ágazatban már bevezetett és az innovációs termékeknek ad otthont, hanem a szakma rangos Pro Typographia versenyének díjátadó helyszíne is lesz. A tematika idei újdonsága a digitalizáció kiemelése. A kiállításon a nyomdaipar szinte valamennyi részterülete, a nyomdaipari tevékenység, gépek, berendezések, alap- és segédanyagok gyártói és forgalmazói és a tervezés, kreatív dizájn, kiadói tevékenység, irodatechnika képviselői is bemutatkoznak.

Printprodukció

Printprodukció

A Print Produkció Kft. digitális és ofszet, kis-, és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozó vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Az évek során tapasztalt ügyfél elvárások alapján úgy alakítottuk ki gyártási kapacitásunkat, hogy a normál határidős megrendelések mellett, nagyon rövid határidővel is tudjunk munkát felvenni. Munkák fontos része a logisztika, így vásárlóink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára, de akár még külföldre is leszállítjuk a megrendelt terméket, a budapesti telephelyünkön történő személyes átvétel lehetősége mellett.

Profireklám H&S Kft.

Profireklám H&S Kft.

A Profireklám csapata gondoskodik arról, hogy Ön kiemelkedő figyelmet és támogatást kapjon ötletei megvalósításához, legyen szó digitális nyomtatásról, kiállítás dekorációról, roll-up banner állványokról, reklámponyváról, reklámtábláról, molinó, matrica, plakát nyomtatásról, reklámajándékról vagy emblémázásról. Mivel tökéletes elégedettsége fontos számunkra, ezért ha nem teljesen elégedett termékünkkel, akkor a rendeléstől számított 72 órán belül a terméket és a teljes vételárat megtérítjük. A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a vásárlást.

Promotion Studio

Promotion Studio

Számítógépes FÓLIAVÁGÁS más néven BETŰVÁGÁS. Szövegek,feliratok grafikák egy és többszínű feliratok, emblémák kül-és beltéri megjelenítésére használjuk. Alkalmas cégtáblák, világítótáblák, reklámtáblák készítéséhez, kültéri/beltéri dekorációkhoz, feliratokhoz, táblákhoz. Kültéri tartóssága 4-5 év. Kirakatokhoz, installációkhoz tudjuk ajánlani a transzparens fóliákat. Az üveg felületét megszínezi és szabadon át lehet látni rajta ezt digitálisan nyomtatni is tudjuk.

Promotion szakkiállítás

Promotion szakkiállítás

Szeptember 22-25-ig fogadja az érdeklıdıket a 9. Nemzetközi marketing kommunikációs szakkiállítás. A kétévente jelentkező promotion a budatranspack csomagolóipari és logisztikai, a printexpo nyomdaipari kiállítással együtt zajlik a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy kiállításon hazánkkal együtt összesen 13 ország 300 kiállítója várja az üzleti partnereket, érdeklődőket, közel 8.000 m2 kiállítási területen. A hagyományokhoz híven idén is magas színvonalú konferenciák, szakmai programok kísérik a kiállításokat. A rendezvényekre közös a belépőjegy.

Rcontact - Digitális nyomtatás

Rcontact - Digitális nyomtatás

Színes fénymásolás és digitális nyomtatás Budapesten a második kerületben nyomdánkban különböző méretekben. Az előbb említett szolgáltatásainkon túl szintén vállalunk szórólap nyomtatást, plakát készítést, naptár-, és könyv nyomtatást, valamint dokumentumok szerkesztését. - Rcontact.hu a nyomda specialista

Reklám Print - Digitális nyomtatás

Reklám Print - Digitális nyomtatás

Cégünk vállalja reklámfelületek készítését digitális nyomtatással, legyen az molinó, matrica, öntapadó, reklámháló, zászló, Roll up, vagy akár megállító tábla és a grafikai tervezésben is támogatást adunk. A nálunk rendelt termékeket személyesen, vagy akár az egész ország területén kiszállítva is átveheti. A felületek alpintechnikai kihelyezése és tisztítása, illetve karbantartása sem jelent problémát.

Reklámajándékok szuper áron!

Reklámajándékok szuper áron!

Egyedi reklámajándékot készíttetne? A Bolko Groupnál a tollak logózásától a szitanyomásig széleskörű szolgáltatásokkal várjuk, hogy céges tárgyait egyedibbé tehesse. Póló emblémázás, gépi hímzés, kerámia logózás és sok más, változatos technika segítségével tesszük egyedibbé szóróajándékait, vagy kollégái munkaruházatát. Igény szerint akár cége teljes arculatát, vagy logóját is megtervezzük, elkészítjük a vállalkozás bemutató filmjét, és különböző reklám termékeit is. Válasszunk kínálatunkból! Egyedi munkaruházat szitanyomással, vagy gépi hímzéssel. Galléros pólók emblémázása és egyedi reklámajándékok készítése a Bolko Groupnál! Rendeljen tőlünk egyedi, kifejezetten cége számára készített termékeket, és bízza ránk akár vállalkozása teljes arculatának megtervezését. Nézze meg munkáinkat!

Tuti menü