Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reklámbox - Top [7. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: Reklámbox - Top [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Reklámbox

Reklámbox

Cégünk megrendelés alapján, egyedi reklámtáblák, plasztikus feliratok, információs és egyéb feliratok, bemutató állványok, médiaállványok és egyéb reklámeszközök tervezésével, kivitelezésével és felszerelésével, szervizelésével foglalkozik. Reklámeszközeinkre, munkáinkra megegyezéstől függően 3-5 év garanciát biztosítunk!

Reklámdekorok

Reklámdekorok

Az oldalamon megtalálhatja széles tevékenységi köröm mindegyikét, kívánságának megfelelően. Kérésére akár helyszínre is tudok menni (elsősorban Budapest és környékén) ahol együtt felmérés után kivitelezésre kerül az Ön álma. Minden ami reklámmal kapcsolatos legyen szó designról, logó vagy teljes arculat tervezésről, táblák kivitelezéséről hívjon bátran

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

Reklámeszközök tervezése gyártása kivitelezése

A marketing költségek optimalizálásához olyan partnerre van szüksége, aki a szakmai tanácsadás mellett minőségi reklámeszközökkel látja el. Cégünk digitális és ofszet nyomdaipari termékek és kiegészítők kivitelezésével áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk: teljes körű szolgáltatást nyújtva, a kül-, illetve a beltéri reklámeszközök kivitelezését a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át a házhoz szállításig, valamint a szakszerű felszerelésig - az Ön igényeinek megfelelően - maradéktalanul valósítsuk meg. Küldetésünk: a termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat rugalmasan bővítve és tökéletesítve kívánunk olyan reklámpiaci partnerévé válni, akinek többéves tapasztalatára bizalommal támaszkodhat cége reklámhordozó vagy reklámeszköz kivitelezési projektjei megvalósításában. Truemaker Kft. Cím: Budapest Szőnyi út 39/a H-1142 Mob.: +36702045666 Tel.: +3617835355 Fax: +36 1 7835377 Email: info@reklameszkoz.hu Skype: reklameszkoz

Reklámeszközök, reklámdekorációk - Graphix-Line Stúdió

Reklámeszközök, reklámdekorációk - Graphix-Line Stúdió

Egyedi igények szerint kialakított reklámdekorációk, totemoszlopok, reklámtáblák, világítódobozok és egyéb reklámeszközök tervezése és gyártása is lehetséges a Graphix-Line Stúdiónál. Különleges grafikai elképzelések megvalósítását is vállaljuk. Nyomda, nyomtatás és reklámeszközök gyártása egy helyen, garanciával.

Reklámgyár dekoráció

Reklámgyár dekoráció

A reklám-gyár.hu nemrégiben kezdte meg működését, amely azt a célt szolgálja, hogy ügyfelei maximális kiszolgálás mellett érhessék el üzleti céljaikat. A reklám-gyár ebben kíván kiváló partner lenni. A reklám területen kiemelt szerepet játszik nálunk a kirakat dekoráció, kirakatrendezés és az autó dekoráció.

Reklámok készítéséhez nyomda Budapesten

Reklámok készítéséhez nyomda Budapesten

Budapesten kínálja szolgáltatásait a Digi-Print Nyomda. Többek között egyedien megtervezett és kivitelezett névjegykártyák nyomtatásával, valamint reklám dekorációk elkészítésével is foglalkoznak. Cégek számára egységes matricákat is készítenek, valamint előre megtervezett szórólapokat is összeállítanak és megvalósítanak. Remek technikákkal és hozzá értéssel szolgáltatják a tudásukat. A nyomtatott anyagok kivitelezése terén szinte minden területet képesek lefedni, a VII. kerületben található cég szakértői.

Ryas Reklám (Debrecen)

Ryas Reklám (Debrecen)

Dekorációs műhelyünkben készítünk kézi és gépi kasírozást, plotteres hagyományos dekorációt. Itt történik a cég által gyártott reklámtáblák dekorálása is. Ezen felül készítünk molinót, ( ponyva hegesztés és karikázás ) autó és buszdekorációt.

Sing Dekoráció Nyíregyháza

Sing Dekoráció Nyíregyháza

Cégünk 15 éve áll fenn, mint Sing KT Bt. Fő profilunkat a dekorációs és nyomdai munkák adják. A cég ügyvezetője Papp Zoltán, aki a Bt. előtti években is dekorációval, szitanyomással foglalkozott. Mára a megyében szinte lépten-nyomon az ő, illetve a Sing Kt Bt. munkávial találkozik az ember. Elég csupán végigsétálni Nyíregyháza főterén, vagy a forgalmasabb utcákon autózni; láthatunk reklámtáblát, világítós vagy háromdimenziós reklámokat, kirakatokat, vagy éppen igényesen feldekorált céges autókat, melyek az ő keze munkája. Alapelvünk, hogy mind méglévő és leendő ügyfeleinknek igényes, korrekt és megfizethethő szolgáltatást nyújtsunk. Amivel foglalkozunk: - Óriásnyomtatás (Roland VersaCamm VP-540 nyomtató) - Ponyvafestés - Autódekoráció - Szitanyomás - Zászlókészítés - Névjegykártya készítés - Fényreklám - Térbetűs dekoráció - Grafikai tervezés

Stúdió dekor (Zalaegerszeg)

Stúdió dekor (Zalaegerszeg)

Tevékenységeink közé tartoznak: srculat-logo tervezés, dekorációs munkák, gépjármű dekor, cégtáblák, portálok, doboz és nagyfeszneonok, plasztikus betük, dekorációs, falfestés, belsőépítészeti tervezés. Kirakatrendezés, kiállítási installációk, rendezvények dekorációja. Nyomdai-grafika, reklámújságok tervezése, teljes körű kivitelezése. Nagyméretű 4 színes nyomtatás, Fotó nyomtatás egyedi termékekre. Tapéták, dekorációs anyagok, mobil prezentációs eszközök forgalmazása, AZON nagyméretű nyomtatók magyarországi képviselete és szervize.

Hirdetés
Studiopress (Gyula)

Studiopress (Gyula)

Alkalmazási példák vágott fólia felhasználására: autódekoráció, kirakat dekoráció, egyszerű szövegek, címke készítés, matrica vágás, kontúrvágás, reklámtáblák készítése. Ideális fólia bel- és kültéri alkalmazásokhoz, mint pl.: útbaigazító jelzések, promóciós feliratok és grafikák, kiállítási standdekorációk stb. 47 matt és 47 fényes színben kapható. Fólia 75 mikron vastag, monomer hengerelt. A ragasztó a matt színeken visszaszedhető (semi-permanens) (1 éven belül) a fényes színeken permanens Kültéri élettartam 4 év.

Szatti Dekor (Komló)

Szatti Dekor (Komló)

Betűvágás öntapadós fóliából. Cégtáblák tervezése, kivitelezése. Kirakat dekorációk, autódekoráció. Világító reklámok. Megállítótáblák, habbetűk, 3D feliratok, alakzatok, habvágás és bérvágás max. 700*1300mm méretben 30 cm vastagságig, mechanikus gravírozás 1100*1000mm-es maximális méretig. Pólók, mezek, munkaruhák feliratozása plüss vagy flex fóliákkal, színes nyomattal hőtranszfer eljárással akár 1db-tól nagyobb mennyiség esetén szitázással. Nagy formátumú nyomtatás ( 158 cm szélességig). Színes lézernyomtatás: névkártyák, meghívók, plakátok A3 méretig.

Színes nyomtatás és másolás

Színes nyomtatás és másolás

Weboldalunkon tájékozódhat a színes nyomtatásról: szolgáltatásunk megbízható, kiváló minőséget biztosít partnerei számára legyen szó akár színes nyomtatásról vagy akár színes fénymásolásról. A minőségi képi megjelenés alapvető elvárása a marketing nyomtatványoknak. Az ügyfelek megszerzésének első lépése érdeklődésük felkeltése. A grafika és a tipográfia által kínált alternatívák maradéktalan és tudatos alkalmazása jellemzi cégünket. Az Ön által megálmodott szórólapon első osztályú képélességet és egyedi színhasználatot biztosítunk. Válasszon szolgáltatásaink közül!

Szitanyomás, emblémázás felsőfokon

Szitanyomás, emblémázás felsőfokon

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget. (pl. névjegykártya, boríték, levélpapír, öntapadós matrica, póló, esernyő, munkaruha stb.) Azokban az esetekben ahol a nyomtatandó felület durva struktúrája, felületi egyenetlenségei nem teszik lehetővé a direkt eljárás használatát, úgy az ősi eredetű szitanyomtatás, más nyomtatási eljárás kiegészítőjévé válik.

Szoltrend Dekoráció

Szoltrend Dekoráció

Szoltrend Dekorációs és Szolgálató Kft. 2000-ben egyéni vállalkozásból alakult át Korlátolt felelősségű társasággá. A Kft-t irányító szakemberek 25-30 éves szakmai múlttal rendelkeznek és különböző kiállítások, fesztiválok zsűrizett nyertesei. Szolgáltatásaink: Autódekoráció: Gépjárművek teljes körű dekorációját rövid határidővel vállaljuk. Ahhoz, hogy cégautója az ön mozgó reklámtáblája legyen fontos, hogy gyors és lényegretörő tájékoztatást nyújtson. Videófal: bérbeadás, hangosítással rendezvényekre, kiállításokra, kongresszusokra. Cégtáblák: Bármilyen anyagú, méretű cégtábla elkészítése, kiszállításe, felszerelése. Reklámtáblák, világítótáblák: Fényreklámok, világítótáblák plexiből vagy feszített fóliával való elkészítése, kiszállításe, felszerelése. Plasztikus betűkészítés: A síkból kiálló betűk bármely méretű és színű elkészítése. Grafika: Cégek arculatának, logójának tervezése, kivitelezése. Számítógépes betűkivágás: Feliratok, grafikák kivágása, igény szerint hozott alapanyagra is. Online rendelés: Lehetőség van utcatáblák, autó dekorációk, figyelmeztető táblák, mágnes fóliás feliratok rendelésére. A rendeléshez regisztráció szükséges. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnere

Tandi Stúdió

Tandi Stúdió

A legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva Eco solvent (=gyenge oldószeres) nyomtatónk az anyagok széles skálájára képes élénk színű, fénykép minőségű nyomatokat készíteni, kültéri felhasználáshoz is. A technológia lerövidíti a kivitelezési időt, környezetbarát. Gazdaságosan elkészíthető akár 1 db nyomat is. Az elkészült nyomatok színei kültéren a napfény hatására nem fakulnak ki (UV álló). A felhasználási területek: reklám molinó, kamionponyva, tűzfalreklámok, járműdekoráció, citylight, backlit, feszített ponyvás fényreklám, belső dekorációk, kiállítási háttér, europlakát, épületháló, padlóreklám, formára vágott (ritzelt) öntapadó matrica stb.

Tari Design (Gyöngyös)

Tari Design (Gyöngyös)

Kirakatrendezéssel 1979 ó1ta foglalkozom. 1983-2002-ig a gyöngyösi SKÁLA áruházban dolgoztam dekorációs stúdióvezetőként, Később mint az áruház reklámfőnöke. 1986-ban a Magyar reklámszövetségtől Szakmai Diplomát kaptam. 1988-ban az Év dekoratőre voltam. Többször jártam a düsseldorfi Euro-Shop kiállításon. Jelenleg vállalkozóként dolgozom kirakatrendezéssel, arculattervezéssel, prospektusok tervezésével, rendezvény-dekoráció készítéssel, kiállítás-rendezéssel foglalkozom.

Top Tipo üvegdekoráció

Top Tipo üvegdekoráció

A jól megválasztott grafika üzenetet hordoz, kapcsolatot teremt, kommunikál. A Top Tipo Reklámgrafika abban nyújt segítséget, hogy kreatív reklámgrafikai ötleteivel és több, mint két évtizedes tapasztalatával hozzájáruljon az Ön cége arculatának kialakításához. Fő profilunk: kreatív reklám tervezés, plakátnyomtatás, kiállítási standok, arculat és egyedi emblémák tervezése több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint belső terek üvegfelületeinek üvegfóliával történő dekorációját is vállaljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat és tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Tuti menü