Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklám dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Trillion - Zászló [8. oldal]
részletek »

Reklám dekoráció képes leírás: Trillion - Zászló [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 126 db
Trillion Stúdió

Trillion Stúdió

Alapfóliáink kültéri élettartama 4 év. Extra fóliáinkkal akár 8-10évet is kint lehetnek a napon és az esőben minőségromlás nélkül. Applikációk fólia: A betűkivágással elkészült feliratra kasírozzuk fel az applikációs fóliát és azzal együtt adjuk át megrendelőinknek. Feladata, hogy miután az öntapadós fólia hátulját (hordozóját) eltávolította, azután is egyben tartsa a feliratot, logót, dekorációt. A dekorálandó felületre az applikációs fólia segítségével könnyen felhelyezhető a matrica. Bővebb információt itt talál. Géppark fóliavágáshoz: Két kiváló minőségű Roland géppel készítjük a dekorációkat: Roland VP-540, Roland GX-24. A minőséget a márka is garantálja. Mindkettő gép alkalmas bannerek, jármű dekorációk, eladáshelyi displayek, információs táblák, flokk hő transzferek, stencilezett betűk készítésére.

Underground Grafika (Sopron)

Underground Grafika (Sopron)

Dekorációról röviden: Több mint harminc éve dolgozom a dekorációs szakmában. Az elmúlt három évben a saját vállalkozásomban azonban tartalékra kapcsoltam, mivel ez idő alatt egy külföldi-hazai érdekeltségű fénydekorációs cégnél grafikusként tettem a dolgomat. Az élet úgy hozta, hogy most ismét visszatértem a reklámszakma sűrűjébe. Még akkor kezdtem a szakmát, amikor a betűket saját magunk szerkesztettük, a sablonokat és a feliratokat ollóval vágtuk az öntapadós fóliából csak barkácsjellegű fóliák voltak kaphatók, a háttereket ecsettel festettük és az installációkat saját magunk barkácsoltuk. Ám az elmúlt 20 évben elképesztő fejlődésen ment keresztül a reklámszakma. Most a lehetőségek szinte korlátlanok, elméletileg bármilyen dekoráció kivitelezhető, csak a pénzügyi lehetőségek szabnak határt.

Vertical Service Kft.

Vertical Service Kft.

Cégünk főleg azon leendő és meglévő ügyfeleknek kínál szolgáltatásokat akik alpintechnikai problémára keresnek megoldást. Természetesen vállalunk más magasban végzendő munkákat is, melyek nem igényelnek alpintechnikát, de kitettsége, nehezen megközelíthetősége miatt szükség van a leleményes szaktudásra.

VI-Art dekor (Szentendre)

VI-Art dekor (Szentendre)

Vass Ildikó vagyok, CBA (Certifide Balloon Artist) léggömbdekoratőr. 2003-ban vettem részt a Pioneer Balloon Company nemzetközi léggömbdekoratőri képzésén, mellyel párhuzamosan gyakorlati tapasztalatokat szereztem a szakma egyik neves képviselőjével, a La Fleur&alloon csapatával. A rendezvénydíszítés csodálatos világa azonnal magával ragadott és elhatároztam, hogy ezt az érzést megpróbálom átadni a munkáim során. A VI-Art Dekor egy lelkes és kreatív csapat, akik a hangulatteremtés elkötelezettjei. Céges és magánrendezvények, partyk, esküvők, évfordulók... széleskörű, igényes díszítését vállaljuk, bármilyen alkalomra és bármilyen helyszínen. Véleményem szerint a helyszín díszítése nem maradhat el egyetlen rendezvényen sem, ezért bíztatom Önöket, hogy kérjék ingyenes helyszíni felmérésünket, ajánlatunkat. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára megtaláljuk azt a díszítési formát, amely igényének és lehetőségének megfelel. Mottóm: Minden részlet fontos, mert részletekből áll össze az egész!

Wellnessdesign gépjárműdekoració

Wellnessdesign gépjárműdekoració

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. A mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külön e célra kifejlesztett rugalmas - ponyva matrica - öntapadós matricát használunk fel. Széles formátumú (137 cm) vágó- nyomtató gépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni. Gondolta volna? A gépjármű dekoráció a reklámértéke mellett a tolvajokkal szembeni védekezésben is segítségre van. Statisztikák bizonyították, hogy lényegesen kevesebb olyan autót tulajdonítottak el, amelyek matricázva voltak, hiszen azon túlmenően, hogy könnyen azonosítható, a fólia eltávolítása okozta időhátrány megnehezíti a határon való átjutást.

Zaladekor üzletdekoráció (Zalaegerszeg)

Zaladekor üzletdekoráció (Zalaegerszeg)

Számítógépes technológiával kiváló minőségű öntapadós fóliák felhasználásával vállaljuk látványos bel,- és kültéri reklámtáblák, világító táblák, információs rendszerek, kirakatüvegek feliratozását és dekorációját. Látványterv a dekorációról: Még azelőtt megtekintheti a dekorációt, mielőtt az elkészülne! A helyszínről (vagy akár egy gépjárműről) készített digitális fotóra montírozzuk a majdani dekoráció, felirat képét, így már a tervezési fázisban látható a végeredmény. Az esetleges módosítások még a kivitelezés megkezdése előtt elvégezhetők.

Zászló rendelés és zászlókészítés  - Mikria Kft.

Zászló rendelés és zászlókészítés  - Mikria Kft.

A Mikria kft. 1996-ban alakult vállalkozás. Tevékenységünk reklám- és nemzetzászlók, zászlórudak gyártása és készítése, forgalmazása, szállítása, telepítése az ország egész területén. Tevékenységeink a zászlókészítés témában: nemzetzászlók készítése, reklámzászlók készítése, nagy sorozatú zászlók készítése, egyedi zászlók készítése, zászlórudak szállítása, zászlórudak telepítése. Varrással a különböző színű zászlóanyagokból tetszőleges méretű zászlók készíthetők.

Tuti menü