Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kihelyezés, telepítés, alpin képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Kihelyezés, telepítés, alpin - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Kihelyezés, telepítés, alpin
Keresés
Találatok száma - 8 db
Eiger Ipari Alpin

Eiger Ipari Alpin

Az Eiger Ipari Alpin a Budapest Vörösmeteor barlangkutató szakosztályának Vass Imre csoportjának tagjaiból alakult. A barlangkutatást 1972-tol folytattuk. Fő kutatási területünk az Aggteleki Karszt, azon belül is az Alsó hegy. A csoport nevéhez fűződik a Szögliget területén található Csörgőlyuk Barlang feltárása. Jelenleg a barlang nem látogatható, mert a környék településeinek az ivóvíz ellátását oldották meg a barlangban található patakból. Első munkánk a Vass Imre barlangkutató csoporthoz kapcsolódik. Az utazásokhoz és a felszerelésekhez az anyagiakat az alpinista munkákból teremtettük elő, amit hétvégenként végeztünk el.

GBAM Reklámépítészet

GBAM Reklámépítészet

Cégünk, a Gbam Partners Kft. a reklámépítészet szakértője! Teljes körű reklámépítészeti megoldások, kültéri és beltéri információs pultok tervezése és kivitelezése, épületek finomlemezes burkolatának gyártása és szerelése, valamint Pos anyagok tervezése és kivitelezése tartozik a Gbam reklámépítészeti cég tevékenységi körei közé. Tekintse internetes oldalunkat részletes tevékenységeinkért, munkatársainkért és elérhetőségeinkért. Reméljük, Önt is nemsokára partnereink között tudhatjuk a Gbam Partnersnél!

Ipari alpinmunka

Ipari alpinmunka

Marketing szempontból a legértékesebb felületek a házak magas, jól látható oldalfelületein, homlokzatán találhatók. Ezeket a helyeket legtöbbször csak alpinista tudja hatékonyan és költségtakarékosan megközelíteni. Szinte minden reklámhordozó rögzítése megoldható alpin módszerrel. A legjellemzőbb magasban lévő reklám eszközök: reklámtáblák, molinó, világító reklámeszközök, homlokzat reklámfestése, vetítővásznak stb. Reklámtábla leszerelés Ha a reklámeszközre nincs szükség, vagy más okok miatt szükséges a leszerelése, a legegyszerűbb a magasból kötéltechnikával leengedni. Az alpinista jelentősen olcsóbb, mint egy daru bérlése. Reklámtábla javítás Viharok, időjárás okozta sérülések, elektromos meghibásodások leggyorsabb javítási módja az alpintechnika.

Ledfal Bérlés

Ledfal Bérlés

Cégünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig.

Mobildisplay.net - Online magazin

Mobildisplay.net - Online magazin

A mai világban már nem elég, ha sikeres vállalkozásunk van, a színvonalat fenn is kell tartani. Nem veszhetünk bele a cégek süllyesztőjébe azzal, hogy elfelejtenek minket, erre pedig a legjobb módszer a reklámozás, hiszen így rengeteg emberhez juthat el a kellő információ, és fenn maradhatunk a jól kiérdemelt helyünkön ? a csúcson. A reklámozásnak ma már számos típusa lehet, hirdetőtáblák, szórólapok, LED táblák, bannerek, sőt, ma már pólóra vagy ajándéktárgyakra is nyomtathatunk, így még több helyre eljuttatva cégünkről a kellő információkat. Tekintse meg a Mobildisplay weboldalt, ahol mindent, amit csak tudni kell a reklámozásról, megtalál ? méghozzá egy helyen!

OS Alpin - Alpintechnika

OS Alpin - Alpintechnika

Cégünk vállalja reklámtáblák, molinók, világító táblák kihelyezését, szerelését, ipari alpintechnika alkalmazásával. Ipari alpinistáink biztonságos, gyorsan dolgoznak, nagy tapasztalattal rendelkeznek különböző szerelési munkák terén. Az alpintechnika nagy előnye, hogy alkalmazásával költséget és időt takaríthat meg. Egy reklámtábla, molinó kihelyezése például kosaras autóval, annak bérleti díja miatt is drágább, de a forgalom akadályozása miatti díjak tovább szaporítják a költségeket. Látogasson el honlapunkra, nézzem meg referenciáink és győződjön meg róla, hogy cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik alpintechnikai munkák terén.

Vertical Service Kft.

Vertical Service Kft.

Cégünk főleg azon leendő és meglévő ügyfeleknek kínál szolgáltatásokat akik alpintechnikai problémára keresnek megoldást. Természetesen vállalunk más magasban végzendő munkákat is, melyek nem igényelnek alpintechnikát, de kitettsége, nehezen megközelíthetősége miatt szükség van a leleményes szaktudásra.

Zászló rendelés és zászlókészítés  - Mikria Kft.

Zászló rendelés és zászlókészítés  - Mikria Kft.

A Mikria kft. 1996-ban alakult vállalkozás. Tevékenységünk reklám- és nemzetzászlók, zászlórudak gyártása és készítése, forgalmazása, szállítása, telepítése az ország egész területén. Tevékenységeink a zászlókészítés témában: nemzetzászlók készítése, reklámzászlók készítése, nagy sorozatú zászlók készítése, egyedi zászlók készítése, zászlórudak szállítása, zászlórudak telepítése. Varrással a különböző színű zászlóanyagokból tetszőleges méretű zászlók készíthetők.

Tuti menü