Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagyformátumú digitális nyomtatás képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Nagyformátumú digitális nyomtatás - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Nagyformátumú digitális nyomtatás
Keresés
Találatok száma - 17 db
BePro digitális nyomda

BePro digitális nyomda

Komplex megoldásokat, teljes körű szolgáltatást kínálunk grafikai termékek, in-store eszközök, reklámfeliratok, displayek és üzletbelsők tervezésére, gyártására, végig kísérve a folyamatot a megszülető igénytől, a koncepcióterveken keresztül egészen az eszköz kihelyezéséig. Mindezt a partnerek egyéni elvárásainak maximális szem előtt tartásával. A kicsitől a nagyig, az ?egyszerűbb? display-ektől a komplex projektekig, mi mindent megvalósítunk. Amit kínálunk: kreativitás, minőség, elkötelezettség és magas szolgáltatási színvonal.

CREVO - kreatív reklámok lelőhelye

CREVO - kreatív reklámok lelőhelye

A CREVO (vagyis Creative Revolution) a kreativitás terén nyújt forradalmian innovatív, és meglepően megfizethető megoldásokat. Egyedi ötletek és formabontó megoldások ? ez a krédónk. Vállaljuk reklámajándékok, konferencia kellékek, névjegykártya készítését, pólók és más ruházati termékek emblémázását, hímzését, strasszozását, valamint digitális nyomdai munkákat. Ezen kívül megrendelheti nálunk kedvenc festményének reprodukcióját is. Gépparkunknak köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon tudjuk ügyfeleink egyedi igényeit is kielégíteni. Tevékenységünk a kis szériás rendelésektől a tömeggyártásig terjed.

Dekortár - Digitális nyomtatás

Dekortár - Digitális nyomtatás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a reklámipar minden területén, legyen az digitális nyomtatás, szórólap készítés, fényreklám gyártás, névjegykártya tervezés, helyszíni kivitelezés. Legmodernebb digitális nyomdagépeinkkel tökéletes minőséget tudunk előállítani rövid határidőre. Nincsen közvetítő, reklámügynökség, így közvetlenül és maradéktalanul hozzánk kerül a munkával kapcsolatos összes információ, ezzel Ön időt és energiát takarít meg, és nem mellékesen a költségeit is csökkenti.

Deluxer grafikai stúdió

Deluxer grafikai stúdió

Rendezvénydekorációk és konferenciaanyagok: Amennyiben konferenciákon, vagy cége rendezvényein partnerei értékelik cége egyedi megjelenését, s Önnek kreatív ötletekre van szüksége, illetve arra, hogy a költséges kivitelezés előtt már látványterv alapján tudjon dönteni egy ötlet megvalósulásáról úgy mi szakértő segítséget tudunk nyújtani ebben.

Digitális nyomtatás, molinó és sok más

Digitális nyomtatás, molinó és sok más

Ha egy hatásos, látványos és célratörő reklámkampányt szeretne lebonyolítani, akkor kérjen fel minket a kivitelezésre, megtervezésre. Reklámeszköz rendelésén gondolkozik? Szeretne jól látható és feltűnő eszközt cége, szolgáltatásai, termékei számára? Nálunk megteheti ezt! Minden alkalomra hasznos és szembetűnő reklámeszközeinkkel állunk a rendelkezésére, legyen az kiállítás, sportrendezvény, vásár, vagy egyéb rendezvény. Minőségi eszközök felhasználásával dolgozunk és készítjük el az Önnek megfelelő reklámeszközt.

DisplayABC - Nyomtatás - Display - Dekoráció

DisplayABC - Nyomtatás - Display - Dekoráció

Nyomtatás névjegytől az óriásplakátig, plakáttól a művészi nyomatig. Tekercsestől az ívesig, közvetlenül a táblára is tudunk nyomtatni, ha kell fehér színnel is! Reklámeszközök igény szerint olcsó rollup, popup, sajtófal vagy akár teljes, elegáns kiállítási stand építése. Dekoráció tervezés, kivitelezés, felhelyezés. Matrica kirakatra, autóra, repülőre, hajóra és egyéb járműre is. Táblakészítés pályázatokhoz, cégtáblának A DisplayABC-ben minden egy helyen, amire cégének szüksége lehet az arculatához.

Hab Plastic Betűvágás

Hab Plastic Betűvágás

Digitális nyomtatás kültéri és beltéri felhasználásra 2500mm szélességig új oldószeres DGI nyomtatót állítottunk üzembe. Ezzel új lehetőségek nyíltak a kültéri nyomtatásban, amelyek abban rejlenek, hogy laminálás nélkül is hosszú élettartamú nyomatok készíthetők. Kibővült a választható nyomathordozók skálája, valamint kitolódtak a méretbeli határok is 2500 mm szélességig. A nyomtató 300, illetve 720 dpi felbontással tud nyomtatni, amely kisebb méretű plakátoknál is optimális.Amennyiben nagyobb plakátokra lenne szüksége, ilyenek például az óriásplakátok, citylight, járműreklám, épületháló, autóponyva stb azt is megoldjuk gyorsan.

Millernyomda - Szitanyomás

Millernyomda - Szitanyomás

Valami egyedit és kreatívat szeretnél alkotni, amivel könnyen meglepheted gyermeked, párod, szüleid, vagy bárkit? Az egyik legjobb megoldás erre az ún. szitanyomás, amely talán a legtökéletesebb módszer egyéni ajándékok kivitelezéséhez! Ha részletesebb információt kívánsz kapni a szitanyomás és pólónyomás folyamatáról kérlek tekintsd meg weboldalunkat!

Molinó

Molinó

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a 'frontlit' változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

Hirdetés
Molino

Molino

Széláteresztős anyag, építési háló, védőháló, zászló, reklámháló. Állványra, kerítésre, kültéri, vagy egyedi beltéri megjelenésekhez. Az anyagok lyukacsos jellegének köszönhetően könnyebb, illetve biztonságosabb minden olyan helyen, ahol nincs a banner mögött felület. 110-330 g/m2 beltéri - kültéri lobogó vagy mesh háló műanyag alapanyagú, normál felbontású digitális nyomtatással készülő, reklámhordozóink tartoznak ide.

Nyomda

Nyomda

A Re-noir Kft. 1993-ban alakult, s fő feladatunk a nyomdaipari szolgáltatások teljes körű ellátása. Célkitűzéseink közé tartozik, hogy a nagyobb megrendelések mellett az egyedi igényeknek is teret adjunk (pl.: lézerfóliára történő négyszínnyomtatás utáni fóliázás, lézergravírozott meghívó, flokkolás, kültéri minőségű akasztóval ellátott habkarton plakát kasírozása...stb.). Cégünk folyamatosan halad a korral, s igyekszünk minden új elképzelést és technikát megvalósítani. Mindemellett igyekszünk óvni a minket körülvevő környezetet, hogy az általunk termelődött hulladék ne tegye azt tönkre. Ezért igyekszünk, hogy a felhasznált segédanyagok környezetkímélő összetételűek legyenek, valamint a szennyeződött géptisztító rongyokat környezetvédelmi zsákokban gyűjtjük , melyet környezetvédő módon semmisít meg - az erre a feladatra szakosodott - Novum Környezetvédelmi Kkt.

Pdf Grafikai Studió és nyomda

Pdf Grafikai Studió és nyomda

A PDF Nyomdaipari Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. Igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatás csomagot nyújtani. A nyomda mellet kiegészítő tevékenységként cégünk ajándéktárgy és A4-es papír forgalmazással is foglalkozik.

Plakát-matrica

Plakát-matrica

Ha reklámozni szeretné cégét, termékét, vagy szolgáltatását, megfelelő eszközt kell hozzá választania. Cégünk vállalja molinók készítését, matricák és plakátok nyomtatását, valamint reklámajándékok emblémázását is. Ha kimagasló hatást szeretne elérni, akkor hívjon bennünket, mi gyors és pontos munkát végzünk rövid határidővel. Az általunk tervezett és gyártott eszközök segíthetnek Önnek könnyebben eljuttatni az információkat a célközönségéhez azzal, hogy figyelemfelkeltő szövege, mintája és színe kiemeli a környezetéből és megkülönbözteti a versenytársakétól.

PopnRoll

PopnRoll

A PopnRoll csapata hordozható kiállítási eszközök és reklámeszközök online forgalmazásán kívül - többek közt - digitális nagyformátumú nyomtatásban és egyedi kreatív koncepciók kialakításában nyújt segítséget. Webáruházunkban padló display-ek, szórólap tartók, rollup-ok, promóciós pultok, valamint zászló banner-ek és figyelmeztető táblák széles kínálatából válogathatsz. Az állandóan frissített raktárkészletnek köszönhetően rövid határidővel dolgozunk, ráadásul kreatív grafikusainknak az sem jelent problémát, ha nincs ötleted a megjelenésre. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor látogass el weboldalunkra, ahol tájékozódhatsz további termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Rcontact - Digitális nyomtatás

Rcontact - Digitális nyomtatás

Színes fénymásolás és digitális nyomtatás Budapesten a második kerületben nyomdánkban különböző méretekben. Az előbb említett szolgáltatásainkon túl szintén vállalunk szórólap nyomtatást, plakát készítést, naptár-, és könyv nyomtatást, valamint dokumentumok szerkesztését. - Rcontact.hu a nyomda specialista

Reklám Print - Digitális nyomtatás

Reklám Print - Digitális nyomtatás

Cégünk vállalja reklámfelületek készítését digitális nyomtatással, legyen az molinó, matrica, öntapadó, reklámháló, zászló, Roll up, vagy akár megállító tábla és a grafikai tervezésben is támogatást adunk. A nálunk rendelt termékeket személyesen, vagy akár az egész ország területén kiszállítva is átveheti. A felületek alpintechnikai kihelyezése és tisztítása, illetve karbantartása sem jelent problémát.

Szitanyomás, emblémázás felsőfokon

Szitanyomás, emblémázás felsőfokon

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget. (pl. névjegykártya, boríték, levélpapír, öntapadós matrica, póló, esernyő, munkaruha stb.) Azokban az esetekben ahol a nyomtatandó felület durva struktúrája, felületi egyenetlenségei nem teszik lehetővé a direkt eljárás használatát, úgy az ősi eredetű szitanyomtatás, más nyomtatási eljárás kiegészítőjévé válik.

Tuti menü