Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai szervezetek és fórumok képes leírás - Reklám dekoráció.tlap.hu
részletek »

Szakmai szervezetek és fórumok - Reklám dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reklamdekoracio.tlap.hu » Szakmai szervezetek és fórumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dekorszövetség

Dekorszövetség

Magyarországon a Boldog Békeidők korában Mi jellemezte Szeged városát ebben az időszakban? Segítségül: erre az időszakra tehető az első igazi kirakatok megjelenése Magyarországon. A korszak jellemzői a polgárosodás kialakulása, a millenniumi rendezvények, építészeti bravúrok, mint a Reök-palota, nagyáruházak épülése, Lechner Ödön, Ybl Miklós munkái; Benczúr Gyula, Munkácsy Mihály alkotásai; megjelenik a fotózás, a napernyő, a kerékpár, az omnibusz, a hirdetőoszlop stb.

Digital Expo

Digital Expo

DigitalSignage Fórum és SignExpo és új társkiállításként 2010-ben GINNT EXPO A 2008. évi első közös megrendezést követően a DIGITALEXPO és a SignExpo idén ismét párhuzamosan kerülnek megszervezésre szeptember 15-17. között a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvénycsokor ez évben kibővül a GINNT EXPO kiállítással, melynek a vonalkód- és jelöléstechnika témakörökön túl 2010-ben kiemelt témája a MobilCom. A sikeres első DIGITALEXPO szakvásárt követően továbbra is az egymásra épülő folyamatok komplex rendszerének bemutatása a célunk. Ennek érdekében tovább bővítjük a rendezvény tematikáját: Digitális Iroda és infokommunikáció, Címkegyártás és csomagolástechnika, Környezettudatos megoldások

Egyéb marketing eszköz hírek a Kreatív Online-on

Egyéb marketing eszköz hírek a Kreatív Online-on

Ambient média, gerilla marketing, street art. Cikkek, hírek, információk az ambient médiáról, szokatlan médiafelületekről. A magyarországi marketinggel foglalkozó kreatív szakma havi lapjának színvonalas honlapja. Napi frissítésű hírekkel, pezsgő, látogatott fórummal. Rovataink tartalmazzák a média, marketing, pr és reklám világával kapcsolatos legfrissebb szakmai híreket.

Printexpo

Printexpo

Űjdonságokkal, tartalmas szakmai programokkal jelentkezik a nyomdaipar informatív nemzetközi fóruma, a Printexpo. A 14. alkalommal megnyíló kiállításon a nyomdaipar piacvezető vállalkozásai jelentős számban jelen vannak. A rendezvény nemcsak az ágazatban már bevezetett és az innovációs termékeknek ad otthont, hanem a szakma rangos Pro Typographia versenyének díjátadó helyszíne is lesz. A tematika idei újdonsága a digitalizáció kiemelése. A kiállításon a nyomdaipar szinte valamennyi részterülete, a nyomdaipari tevékenység, gépek, berendezések, alap- és segédanyagok gyártói és forgalmazói és a tervezés, kreatív dizájn, kiadói tevékenység, irodatechnika képviselői is bemutatkoznak.

Promotion szakkiállítás

Promotion szakkiállítás

Szeptember 22-25-ig fogadja az érdeklıdıket a 9. Nemzetközi marketing kommunikációs szakkiállítás. A kétévente jelentkező promotion a budatranspack csomagolóipari és logisztikai, a printexpo nyomdaipari kiállítással együtt zajlik a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A négy kiállításon hazánkkal együtt összesen 13 ország 300 kiállítója várja az üzleti partnereket, érdeklődőket, közel 8.000 m2 kiállítási területen. A hagyományokhoz híven idén is magas színvonalú konferenciák, szakmai programok kísérik a kiállításokat. A rendezvényekre közös a belépőjegy.

Reklámok készítéséhez nyomda Budapesten

Reklámok készítéséhez nyomda Budapesten

Budapesten kínálja szolgáltatásait a Digi-Print Nyomda. Többek között egyedien megtervezett és kivitelezett névjegykártyák nyomtatásával, valamint reklám dekorációk elkészítésével is foglalkoznak. Cégek számára egységes matricákat is készítenek, valamint előre megtervezett szórólapokat is összeállítanak és megvalósítanak. Remek technikákkal és hozzá értéssel szolgáltatják a tudásukat. A nyomtatott anyagok kivitelezése terén szinte minden területet képesek lefedni, a VII. kerületben található cég szakértői.

Tuti menü